Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nagyon profi tetoválóművésznél...

Nagyon profi tetoválóművésznél (például Bélteczky Zsófia ) Mennyibe kerül egy nagy méretű tetoválás?

Figyelt kérdés

Még nem terveztem meg tökéletesen,de már vannak skicceim róla mit szeretnék.Max két három szín lenne,nem színkeveredős,nem lennének árnyalatbeli összeolvadások.

A mérete durván a hátam 2/3-a lenne.Tökéletesen a gerincem vonalán szeretném,pont középen.

Szélességre a bordáimat is takarná de nem nyúlna a hónom és a karom alá.Nyakamig nem érne.

Elég vastag vonalak lennének néhol.

Egy alapvetően nonfiguratív tetoválásról van szó,ami nekem bírna jelentőséggel.

Durván mennyi lenne?

2016. jan. 23. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Linkelsz fotókat ilyen profiktól:'D?
2016. jan. 23. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg őket. Úgy egyszerűbb.
2016. jan. 23. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Bélteczky Zsófitól nekem pl ez a kedvencem, kedves első. De csak be kell írni a nevét a gugliba és kiadja a profibbnál profibb munkáit.

2016. jan. 23. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennel mondjuk lehet, hogy Zagyvai Gàbort kellene megkeresni. A leírásos alapján valamilyen minimál stílusú dolgot képzelek el, abban pedig ő a profi.
2016. jan. 23. 12:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen kedves utolsó.Egyáltalán nem árnyékolás és fényhatások adnák a tartalmát hanem a formák és vonalak összessége

Illetve néhol az az 1-2 szín ami vagy metál kék lenne vagy olyan vörös mint a vörösbegy

2016. jan. 23. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor tuti Zagyvait keresd.
2016. jan. 23. 14:48
 7/8 SzilKa ***** válasza:
100%

Nagyon profi tetoválók (főleg ha realisztikus vonalon mozognak leginkább, mint pl Zsófi) nem fognak elvállalni nonfi-szerű munkát. Minimál jellegűeket Zagyvai Gábor készít, őt lenne érdemes megkeresni ilyennel.

Egy tetováló

2016. jan. 24. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem írták, Zsófi ilyet nem vállal. Nekem ő csinált full-sleeve tetoválást, elég hosszú idő alatt készült, 580 000 ft-ot fizettem érte, de megérte, mert olyan lett, amilyennek megálmodtam
2016. jan. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!