Nagyon profi tetoválóművésznél (például Bélteczky Zsófia ) Mennyibe kerül egy nagy méretű tetoválás?
Még nem terveztem meg tökéletesen,de már vannak skicceim róla mit szeretnék.Max két három szín lenne,nem színkeveredős,nem lennének árnyalatbeli összeolvadások.
A mérete durván a hátam 2/3-a lenne.Tökéletesen a gerincem vonalán szeretném,pont középen.
Szélességre a bordáimat is takarná de nem nyúlna a hónom és a karom alá.Nyakamig nem érne.
Elég vastag vonalak lennének néhol.
Egy alapvetően nonfiguratív tetoválásról van szó,ami nekem bírna jelentőséggel.
Durván mennyi lenne?
Bélteczky Zsófitól nekem pl ez a kedvencem, kedves első. De csak be kell írni a nevét a gugliba és kiadja a profibbnál profibb munkáit.
Igen kedves utolsó.Egyáltalán nem árnyékolás és fényhatások adnák a tartalmát hanem a formák és vonalak összessége
Illetve néhol az az 1-2 szín ami vagy metál kék lenne vagy olyan vörös mint a vörösbegy
Nagyon profi tetoválók (főleg ha realisztikus vonalon mozognak leginkább, mint pl Zsófi) nem fognak elvállalni nonfi-szerű munkát. Minimál jellegűeket Zagyvai Gábor készít, őt lenne érdemes megkeresni ilyennel.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!