Mennyi körül van egy ilyen tetoválás és hol csinálnák meg?
vagy valamilyen hasonlókat gondolok konkrét még nincs, viszont ilyen váll-felkar körüli
nem volt még tetoválásom
esetleg hol van olyan szalon ahol tudnak segíteni is mutogatok képet magyarázok valami elképzelést és megvalósítják normálisan? színeset szeretnék
köszi
nem számít, vidéken lakom, Pesten tanulok
de gondolom egy ilyen több alkalom lenne, nem egyszerre csinálja
Nekem olyan van, ami könyékig tart és fullra ele van varrva a felkarom. Színes. Vidéken csinálták, én olyan szalonba mentem, amiről csak jókat hallottam. Nekem kb 150 volt. Először elvittem a képet kinyomtatva, a srác meg kicsit módosított rajta, hogy jobban a stlíusom legyen és mivel nő vagyok, kicsit nőiesebbé tette.
Én Bp-n az Invictus-ba mennék. Vidéken mégis merre laksz? Mert azért nem mindegy annyira, hogy debreceni vagy és Zalaegerszegen mondunk helyet...
Olcsó semmiképp nem lesz. 80 ezer alatt szerintem ne számolj, onnan pedig határ a csillagos ég...attól függ milyet szeretnél.
BP-en én is az Invictust ajánlanám. Nagyon jó fejek és szépen dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!