Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Így jó test? Így jó?

Így jó test? Így jó?

Figyelt kérdés

Átlagos alkatom van 166/56,nincs rossz alkatom,de szeretnék formásodni,csinosodni. Elkezdtem edzeni,úgy döntöttem nem terhelem túl magam,csak amit birok,persze egészséges táplálkozás mellett. Ezeket csinálom heti 5ször:30 perc capoeira aerobik,20perc popsi torna Rubint Réka)

150 kitörés,150 guggolás,törzsfordítás 200

twister gépen 20perc,oldalt lábemelés 120

hajlítás oldalra 150,bicska felülés 100

ennek már kéne legyen egy kis látszata ,ha kitartóan folytatom ugye??

nem kevés? A capoeira videó derék és fenékformáló gyakorlatokat tartalmaz,valamint teljes test.

2016. jan. 4. 20:17
 1/3 A kérdező kommentje:
Uuuh rossz témába rakta,valaki át tudná tenni?? :(
2016. jan. 4. 20:19
 2/3 ElekTamás88 válasza:

Már nem tudod átrakni, de én szívesen segítek neked saját tapasztalataiból, bár én férfi vagyok..

Rövid és igaz történetem:2 éve karácsonykor 99,5kg voltam. Rá kb 2 hétre eldöntöttem, hogy valamit kell tennem magammal, mindkét térdem be volt duzzadva. Eldöntöttem, hogy elkezdek valami ismeretlent. Olvasgattam, internetes tanácsokat kértem, ugyanúgy, mint most te. 2 hete 78kg-ot mértem.

Nos amikre óta kell figyelni:

-egészséges táplálkozás: gyümölcsök, zöldségek, rostos ételek főként szárnyas hús.

-folyadék bevitel: én úgy 4 liter folyadékot iszok, túlnyomórészt természetes vizet, néha gyümölcslé, nagyon ritkán Zéró Kólát(ezt nem ajánlom, ugyanis Kálciumot von el a szervezetedtől)

-édességek, cukrok, kenyér kerülése.

-legyen egy edzés terved és célod.

-csináld minél gyakrabban.

-a legfontosabb: Kitartás, SOHA NE ADD FEL!!

Még egy tipp. Amit leírtál csináld, véleményem szerint jó. Ha nagyobb potenciált szeretnél fényképezd le magát most tükörben, majd 1 hónap múlva, ismét 1 hónap múlva...1 év után hasonlítsd össze a képeket. Ezt követően is folytasd!

2016. jan. 4. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:

ez nem kevés, ha így folytatod, biztos látszani fog

kitartást hozzá :)

2016. jan. 5. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!