Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerül egy csík tetkó?

Mennyibe kerül egy csík tetkó?

Figyelt kérdés
egy fél centis csík lenne csak a csuklóra, semmi több :3

2015. dec. 6. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
hát biztos nem annyiba, mint egy csík kokó..
2015. dec. 6. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:

5-6000 Ft.

Ez az induló alapár akármilyen tetováláshoz. Legyen az egy pötty vagy csík, vagy csak egy betű. Egy normális tetováló elkér egy ekkora összeget.

Miért?

Mert maga a felvarrás tényleg nem sok idő, de neki elő kell készülnie. Egyrészt a naptárába be kell írjon, hogy tudja, hogy mikor mész. Utána jön az, hogy a felszerelésének előkészítése, az eldobható eszközök díja, a lefoglalt idő díja, (ha szalon, akkor abban benne van a szalon bérlési és vagy üzemeltetési díjának töredéke, ha plázaüzlet, akkor magasabb, mivel az üzlethelyiség és többe kerül) és utána jön az ő saját fizetése.

Legolcsóbb helyen 3-4.000 Ft, legdrágább helyen 15.000 Ft is lehet. De normális átlagos áron 5-6.000 Ft.

2015. dec. 7. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondja egyik kedves barátom, hogy 5.000 alatt elő sem veszi a gépet. :)
2015. dec. 7. 18:43
 4/5 piriiiii ***** válasza:

Nem tudom, hova jártok tetováltatni, de akkor ezek olyan tetoválók, akik csak a pénzért csinálják az egészet, és alaposan le is nyúlják az embereket. Egy fél centis csík körbe a karon 5 meg 6 ezer forint? HAHAHA.

Ilyet szerintem már 3 ezerért megcsinálnak. De persze ez a tetoválótól függ.

2015. dec. 30. 16:59
 5/5 anonim válasza:
Tetoválásnál nem a tűt, festéket ,(nem tinta hanem festék!) stb fizeted ki, hanem a művet ami nem mindegy hogy hogy sikerült. Csak sokan el vannak szállva az árakkal. Anyagárban egy telihátas tetkó is kijön bőven 5ezerböl is minőségi festékkel. 30 mili festék, 10 darab tű plusz csőr. Egy ilyen vonalat én anyagár+munkadíj egy ezresért csinálnék. Többet nem lenne pofám elkérni.
2016. jan. 1. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!