Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vélemények a hegtetoválásról?

Vélemények a hegtetoválásról?

Figyelt kérdés
[link]

#bőr #tetoválás #heg #hegtetogálás
2015. nov. 23. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

csúnya

Miért akar valaki hegeket?

Ez akkor is heg, ha valami mintát csinálnak belőle.

Megkínzod a tested.

2015. nov. 23. 14:29
 2/13 A kérdező kommentje:

Szerintem pont attól szép, hogy szenvedni kell érte. Az ősi kultúrák szertartásait nagyon romantikusnak tartom.

Várok további véleményeket :)

2015. nov. 23. 14:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lutri, hogy milyen lesz, mert pl egy tetoválásnál ha elkészül akkor az olyan is marad, de egy hegtetoválás ha pl keloidra hajlamos vagy (és nem lehet előre tudni, mert pont akkor, csak annál az egynél jön ki) akkor egész életedben gusztustalanul fogsz kinézni, mert a helyreállító műtét hegei is keloiddal fognak gyógyulni.
2015. nov. 23. 14:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Amúgy amit belinkeltél azok nem hegtetoválások.
2015. nov. 23. 14:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Pedig az enyém úgy néz ki mint azok.
2015. nov. 23. 14:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Durva a hasonlóság, pedig tényleg teljesen más :D
2015. nov. 23. 14:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Most olvasom hogy sokan azért csinálnak fehér tetoválást, hogy kevesebb szenvedéssel érjék el a heg hatást. :p Drágább, és kevesebb a kockázat
2015. nov. 23. 14:58
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

A hegtetoválás szerintem undorító, és veszélyes. Simán nőhet ida vadhús, és nagyon figyelni kell a higiéniára is.

Ezek a fehér tetkók nem rossuak, de szerintem csak sötétebb bőrön mutat szépen, ha alapból hófehér vagy, akkor felejtős. Plussz eze még frissek, azért vannak bedagadva, az a duzzanat elmúlik, és csak a fehér tinta marad meg, egyáltalán nem fog hasonlítani a hegtetkóra, max messzirôl.

2015. nov. 23. 15:11
 9/13 opened paradise ***** válasza:
Vannak belőle szépek,de szerintem ez tényleg nem csak az alkotón múlik.
2015. nov. 23. 15:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem akkor szerencsés vagyok, nekem szépen begyógyult. Alig domborodik ki, és fehér. Nagyon tetszik, ezért többet is tervezek. Mostantól még óvatosabb leszek, és jobban átgondolom.
2015. nov. 23. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!