Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 28 évesen szerintetek öreg...

28 évesen szerintetek öreg vagyok már tetoválásokat csináltatni?

Figyelt kérdés
Nő vagyok azért kérdezem. Mivel úgyis már nem sokára öregszem, de eddig nem mertem ilyesmit bevállalni. De ez meg olyan hogy inkább fiatalokon néz ki jól.

2015. nov. 12. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Abszolút nem, a tetoválás kortól és nemtől teljesen független! Ha akarsz, vágj bele nyugodtan! :)
2015. nov. 13. 16:20
 12/15 anonim válasza:
100%
nem hiszem hogy oreg lennel, akarmikor lehet tetoválást csináltatni, csak valami olyat amit tenyleg szeretni fogsz hosszu tavon is.
2015. nov. 13. 16:20
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Ha ezt itt meg kell kérdezned, akkor még túl fiatal vagy inkább...
2015. nov. 13. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:
"minek ragasztani matricat egy ferrari-ra?"
2015. nov. 13. 16:52
 15/15 anonim válasza:

Igaz pasi vagyok, de én is csak tavaly csináltattam az elsőt. Nem divatból és számomra nagy jelentőséggel bíró ábrát pattintattam fel. Azóta tervezem a folytatást, megfertőződtem...

Viszont csak akkor vágj bele, ha mindenképpen akarod és nem csak divatmajmolás! Egyébként közel a 30-hoz, pont nem ezt feltételezem rólad! :)

Szóval hajrá! :)

2015. nov. 26. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!