Egy ilyen tetoválás kb. mennyibe kerül (mindenképpen profival szeretném csináltatni)?
Sziasztok!
Ez lenne az első tetoválásom. Korábban nem szerettem volna, de olyan dolgok történtek velem, ami miatt egyszerűen késztetést érzek rá. Nekem nagyon sokat jelentene.
Nem pont ilyet szeretnék, csak ehhez hasonlót. A legjobb az lenne, ha valaki meg tudná nekem tervezni. A képet csak méret, hely, stílus miatt küldöm. A minta is persze hableány lenne, csak nem pont így, nem pont ez.
A válaszokat előre is köszönöm.
Pont Simon Zsófival varrattam, bár akkor még más szalonban dolgozott. Akkor a kb 20 centis (3 óra) tetkóm volt 20k. Nem tudom, hogy a jelenlegi helyen mennyire tér el az ár. Most így első blikkre én is 30 körülire tippelnék, de úgyis megmondják előre, hogy mire számíts.
Majd ha elkészül, mindenképp tegyél fel képet, nagyon kíváncsi vagyok, akárkivel csináltatod is :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!