Mennyire fáj a tetkó?
Figyelt kérdés
Csuklón, melkhason2015. okt. 5. 22:09
1/7 Jaccer válasza:
Mindenhol, mocskosul fáj! Egy ellenszere van ennek; Olvass sokat, és tanulj közben nyelvtant!
2/7 anonim válasza:
Mellkason nekem nem volt egetrengető fájdalom, a körvonalak csak bizseregtek, a festés kicsit fájt, de nem vészes.
3/7 anonim válasza:
Csuklón nekem eléggé fájt, de azt a 20 percet ki lehetett bírni. Utána félve mentem a hátamra varratni, de ott meg egyáltalán nem fájt (félig a nyakamon van), mások meg ebbe akarnak belehalni.
Mindenkinek más, hogy hol és mennyire fáj.
4/7 anonim válasza:
Nekem 2óráig varrták a nyakamra a skorpiómat(10cm)
Csak egy kis bizsergető érzés volt,érdekes módon a nyakam zsibbadt el nem a tetoválás fájt!
Aki nagyon kényes az szerintem max.olyan helyekre tetováltasson ahova Te is akarod,kérdező!
Gondolom lány vagy,hány éves vagy 17-18?
5/7 anonim válasza:
ahol a bőr közel van a csonthoz ott igen fájdalmas
de mindenkinek más és más a fájdalomküszöbe
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2015. okt. 6. 21:48
7/7 anonim válasza:
Egy "vas 200-asért" megmondom. ;) :D x'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!