Nektek bejonnek a tetovalt csajok?
Figyelt kérdés
Mennyi a max amit elviseltek tetovalasban es mennyi az ami ugymond kevesnek mondhato? Miert tartjatok szepnek es miert nem?2015. szept. 30. 01:25
1/10 opened paradise válasza:
Hajjaj...
Nekem még a Kat Von D mennyiségű is,sőt,ő régen nagyon!
2/10 anonim válasza:
Kimondottan szarul néz ki. A legtöbb iszonyúan giccs.
3/10 anonim válasza:
Nulla tolerancia.Én dobnám a csajt, ha tetoválás esetleg később válik láthatóvá mert ruha alatt hordja.Hagyományos gondolkodású vagyok, hiába divat most a tetko.A hibátlan, szép fehér bőr ami nekem bejön.De ma már le is lehet szedetni a meggondolatlanul felrakott tetkot szépen csak nem olcsó, de megéri, mert az egy életre megbélyegez és tönkre tud tenni karriert, kapcsolatot stb.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha emiatt dobnad a csajt,akkor valoszinu jobban is jart.:)
En nem a giccses tetovalasokra gondolok.Azokat en sem szeretem.A tomegtetko forever love,meg family.Stb,stb.Ezek nekem sem jonnek be.En az igenyesen elkeszitett egyedi tetovalasokra gondolok.
1. En is irnek neveket csak sajnos nem tudok.De nekem is van par kedvenc.:D
2015. szept. 30. 07:54
5/10 anonim válasza:
Nagyon! Minèl több, annál jobb. A legjobb pèlda Monami Frost, ráadásul ô mèg a belsô tulajdonsángai alapján is közel áll a tökèleteshez. Persze èn erôsen tetovált vagyok, így a vèlemènyem talán nem mèrvadó.
6/10 A kérdező kommentje:
Dehogynem mervado.:) Nekem most ket tetovalasom van.Most lesz meg ketto.Aztan kesobb meg ki tudja.:D
2015. okt. 1. 00:36
7/10 opened paradise válasza:
Nekem nincsen :(
Még! :D
8/10 anonim válasza:
Na és a szüleid megengedték a tetoválásokat?
9/10 A kérdező kommentje:
Reg elmultam 18,koszi a kerdest.:)
2015. okt. 3. 02:40
10/10 A kérdező kommentje:
Birom,amikor az ilyenek mint Te ilyen hasznosat ideboknek.Istenem.
2015. okt. 3. 02:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!