Tetoválás: Kinél? Mennyi idő? + Szülők
Bocs, hogy így tettem fel a kérdést, de kicsit összetett.
Szóval elhatároztam, hogy tetoválást szeretnék (kis felületen egészen kicsit), egy keresztet és a szüleim születési évét egyelőre.
Írtam már 4-5 művésznek is mailt. Elsőnek még csak konzultálni szeretnék és azt sem tudom, mikor tudnának elvállalni, mert gondolom rengeteg munkájuk van.
Ahol szeretném csináltatni, az a Wonderland Tattoo vagy Bercsényi Balázs (viszont nála úgy tudom, rengeteg ideig kell várni.)
Ki mit tud erről?
A másik, hogy lassan 24 éves lány vagyok, de régóta érik bennem a tetoválás gondolta. Visszafogott, kicsi és nem feltűnő helyen levő mintákat szeretnék. A szüleim viszont hallani sem akarnak felőle. Egy darabig biztos nem mondanám el nekik, ha meg is lenne, télen meg könnyű azért elrejteni. :D Viszont egy idő után úgy is kitudódna. Félek, hogy emiatt nagyon megharagudnának rám.
Valakinek személyes tapasztalat?
Köszönöm előre is :)
Én is nő vagyok, van 3 kisebb és egy egész karos tetoválásom. Anyám egész jól viselte, nem akadt ki, csak annyit mondott, h reméli többet nem csináltatok.
Olyannál csináltasd, akinek TÉNYLEG jó híre van,és minőségi munkái.
Ahol én csináltattam, ott csak bementem, mondtam, mit szeretnék, meg is mondta, h mennyibe fog kerülni.
Nála 1 alkalom 10-15.000 , attól függ mennyi idő egy alkalom.
Az ötleted nekem sem jön be...kereszt és évszám ... az olyan, mh meghalt volna vki akkor. Elég fura...
A ket evszam a nyakam alatt lenne kicsivel, a kereszt pedig felkar. Elnezest, ha felreerthetoen fogalmaztam.
A kereszt, mint szimbolum all kozel hozzam.
A szuleim evszama pedig egy orok dolog, szamomra nagyon fontosak.
24 évesen nehogy már megmondják, mit csinálj. Te bőröd... Meg gondolom a te pénzed is.
Én a Wonderlandban csináltatom, aranyosak kedvesek viccesek, és szép igényes munkáik vannak, nem hiába lett nagyon felkapva az elmúlt 1-2 évben. Én durván 2 hetet vártam konzultáció után a konkrét varrásra, szerintem ennyi idő egyáltalán nem gáz, addig lehet, meg is gondolod még magad 2x.
Köszi!
A Wonderlandbe megyek és jövőhétre írtak be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!