A férfiaknak tetszik a tetovált szemöldökű nő?
Teljesen természetellenes a látványa. És még gusztusosnak se nevezhető. Némelyik kifejezetten undorító!
Szebbek aztán nem lesznek ettől.
Akkor mégis miért csináltatják? Kinek akarnak tetszeni így?
Meddig tart még ez az őrület?
Csak megjegyzem, de ha akkora nagy baja van a szemöldökével bárkinek azt otthon 2 perc alatt megoldhatja:)
Nem véletlen van erre is smink:)
Ez szimplán csak igénytelen lusta megoldás.
Majd ha 50-60 éves lesz milyen undorító lesz ha ott virít mindig az a tetkó.
Nem tudom, nekem nem tetszik, de nem pasi vagyok.
Mire van akkor a szemöldök ceruza? Azzal is ki lehet emelni.
"Akkor mégis miért csináltatják? Kinek akarnak tetszeni így?"
Nekem is hatalmas szemnyitogatás volt, mikor egy hölgy ismerősöm beavatott: ezekkel az ocsmányágokkal a nők egymás előtt feszítenek. Mint a "kinek nagyobb a farka" izmozás.
Fujj, főleg ha háromszög alakú és ott ékelődik a homlok közepén. A tetovált szemöldök nekem csak akkor tetszik ha nem veszem észre hogy tetoválás :D
Ki tudja, másnak lehet bejön, a lényeg hogy neked tetsszen.
Én azért csináltattam meg mert allergiás vagyok a sminkekre. Sok mindent kipróbáltam és mindtől kipattogtam, az pedig csúnya is meg fáj, viszket.
Ritkásan nő a szemöldököm itt ott és igy elég csúnya volt. De nekem eddig mindenki csak dícsérte milyen gyönyörű lett. Direkt olyanra csináltattam hogy alig lehessen észre venni hogy tetoválás. Nem feltűnőbb mintha valaki ceruzával húzza ki magának otthon minden nap. Sminket is lehet elrontani, nem kell hogy tetoválás legyen. Am sok mindenbe bele lehetne kötni, nem csak ebbe. Nekem a legjobb barátom fiú, mindig megmondja a véleményét. Mikor még varas volt nem igazán tetszett, mert feltűnő volt, de mikor már lejött és szép volt nagyon tetszett neki, mondta hogy érdemes volt megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!