Tetoválás elfedése pár órára?
Figyelt kérdés
2 hónap múlva lesz a szalagavatóm,és van egy kisebb tetoválás a lapockámon,amit sajnos a ruha nem takar el.Tud valaki olyan krémet vagy alapozót,amivel arra a pár órára el tudnám tüntetni? Nagyon fontos lenne.2015. szept. 15. 15:40
2/7 anonim válasza:
Sosem fogom megerteni az ilyen embereket. Szoval csinaltal egy tetkot mert az teged jelkepez, erre most el akarod takarni? Mi a francnak? Szegyelled? Akkor meg minek csinaltad?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen képzeld engem jelképez,nem is magam miatt akarom eltüntetni..és nem is szégyellem..de az iskola házirendje tiltja a tetoválást..iskolába el kell takarnom..azon kívül sose szoktam takargatni..mert igenis büszke vagyok rá..de vannak olyan helyzetek ahol szükség van arra hogy pár órára ne látszódjon..ha meg segíteni nem tudsz nem kell válaszolni
2015. szept. 15. 18:47
4/7 A kérdező kommentje:
Neked pedig köszönöm szépen!
2015. szept. 15. 18:48
5/7 anonim válasza:
Nem mindenhol tűrik meg a tetoválást ami érthető, de ez nem azt jelenti hogy a kérdező szégyellené hogy van, nem kell egyből marni a másikat. A dermablendes cuccot pedig ajánlom nekem bevált, hála istennek csak 1x kellett használni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen :)
2015. szept. 22. 14:07
7/7 anonim válasza:
Egy normális krémes korrektor is elfedi. Csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot, ami a legnehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!