Mi a véleményetek Nimfa Sziget Szépségcentrumról? (Bp.15. ker. )
Szia :)
Ide másoltam az oldalt.Itt írnak róla véleményeket a szemöldöktetoválással kapcsolatosan.Én is voltam náluk csak én dermarolleres kezelésen.Ha gondolod megírhatom a véleményemet.
Látom, már majdnem egy éves a kérdés, de ha erről kérdeztél, remélem nem választottad végül ezt a helyet.
Sajnos én is beleestem ebbe a csapdába, hogy előtte nem néztem után a helynek, és nem olvastam utána a véleményeknek!
Saját tapasztalat: Gondoltam ma már mindenre jó a facebook, hátha ott is rájuk lehet írni. (MÉg sose jártam náluk, nem ismerem őket egyáltalán!) Írtam is egy rövid üzenetet fb-on, hogy sziasztok, új vendég vagyok, szeretnék érdeklődni, hogy kinél/milyen formában lehet időpontot kérni. Erre másnap jött a rövid, velős válasz, hogy "A hangpostán is bemondtuk, hogy szabadságon vagyunk, amúgy e-mailben lehet időpontot kérni". Ennyi volt a válasz. Se egy név, se egyéb infó. Aki ugye nem ismeri a helyet, honnan tudná, hogy hány kozmetikus van, meg hogy éppen szabin vannak?!?! Ezután írtam meg az első e-mail-t. Erre jött a válasz, hogy "online időpontfoglaló rendszer van, próbáljam ott, vagy a MÁSIK kozmetikusnál."Hogy ki a "másik" kozmetikus, meg ki az aki szabin van, fogalmam sincs, bár a legelső válasz úgy hangzott "szabin VAGYUNK" Gondolom, akkor nekem ebből tudnom kellett volna, hogy kik vannak szabin?!?!?!?! Próbáltam az online időpontfoglalást. Persze ez meg nem működött. Írtam másnap a második e-mailt nekik, hogy ez az online rendszer nem jó, mert nem engedett foglalni valami hiba miatt. És végül nagy betűvel, vastagon szedve írtam nekik, hogy akkor ezek után kérnék szépen egy NEVET (kozmetikus nevét), AKI ÉPP NINCS SZABIN, és egy TELEFONSZÁMOT ahol végre tudok egy emberrel beszélni időpont ügyben. Most ott tartok, a 3. napon, hogy várom az e-mail-t a névvel és telefonszámmal. Senkinek nem ajánlom már most se őket, a pénzt sajnálnám, ha elveszne!! Már előre félek, mi lesz ha fel kell hívnom őket..... :(
Dettó.Iszonyat hogy viselkednek az emberrel :(
A hölgy meg sem várta amíg,az érzéstelenítő el kezd hatni,hiába mondtam neki,hogy még érzem,neki állt a hengeres tűvel szétszedni az arcomat.Annyira fájt hogy még könnyeztem is.
Ha a kupon miatt választod őket,inkább keres másikat ahol van ez a kuponos kedvezmény. Senkinek nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!