Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen állásnál, munkánál nem...

Milyen állásnál, munkánál nem lehet tetoválásom?

Figyelt kérdés

2015. aug. 16. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sok helyen nem nézik jó szemmel a tetoválást, bár ha a hátadon van és nem látszik át a pólón akkor nem hiszem, hogy olyan nagy probléma. De ha orvos vag jogász vagy tanár akarsz lenni, vagy olyan aki emberekkel foglalkozik, akkor ne varrasd szét az egész tested. Éttermekben, kocsmákban, nem hiszem hogy baj lenne. Saját vállakozásban meg azt csinálsz amit akarsz.
2015. aug. 17. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Általában ahol emberekkel van személyes kontaktod, tehát bank, ügyfélszolgálat, pincérek, orvos.

Anyu bankban dolgozik, náluk pl nem lehet látható helyen tetoválás, sem piercing, viszont van dress code is, tehát van amikor szoknyában és rövid blúzban kell lenni ilyenkor a boka tetkó sem játszik.

Pincért is azért hoztam fel példának, mert hiába te vagy a szakma csúcsa egy full elegáns étterembe nem szívesen alkalmaznak, mert visszatetszést válthat ki a vendégekben.

2015. aug. 17. 11:23
 3/7 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, idén érettségiztem, most mennék dolgozni és mind két alkarom tele van varrva, illetve a nyakamon is van egy kis figura.

Ez kizáró ok lehet?

2015. aug. 17. 15:33
 4/7 anonim válasza:

"Hivatalos szerveknél kizáró ok LEHET."

De igazából csak akkor köt bele a pszichológus ha rasszista jellegű.

2015. aug. 17. 19:54
 5/7 Meridián1 válasza:

Szerintem manapság pont senki nem foglalkozik ezzel. Kit érdekel hogy van-e tetoválásod vagy nincs?

Voltam már állásintejún és soha-senki nem kérdezte meg hogy varrattam-e valamit magamra vagy nem.

Elmész az intejúra, szépen kiöltözve, öltöny-nyakkendő... :) Nem fogják látni az alkarodon lévő tetkókat, Ők nem kérdezik, Te nem mondod. Ennyi!

Jah, és pincérek, orvosok, banki ügyintézők nem pólóban mászkálnak, úgyhogy senkit nem fog zavarni...

Te mi szeretnél lenni?

2015. aug. 18. 08:26
 6/7 anonim válasza:
A kérdése az volt, hogy hol nem lehet. A rendőrségnél, katonaságnál, tűzoltóságnál nem lehet látható helyen (van egy cm-ben meghatározott vonal a karon, ami alatt nem vesznek föl vele). Ez a személyi azonosíthatatlansággal van összefüggésben pl. képeken. Másutt csak ahogy az előzőek írták. Mondjuk szerintem egy orvosnak pont tök mindegy. Amúgy én ezt ugyanúgy kirekesztő dolognak tartom, mintha azért nem vennének fel valakit, mert fekete. végülis az ízlésünk legalább annyira hozzánk tartozik, mint a bőrszínünk.
2015. aug. 19. 12:58
 7/7 anonim válasza:
leszámítva, hogy a tetoválásról tehetsz, a bőrszínről pedig nem. tehát nem tükrözi a jellemedet feltétlen, ha néger vagy, viszont pár halálfejjel már nem sok kérdést hagysz nyitva magaddal kapcsolatban, és azt sem tetováltathatod mellé, hogy "18 éves koromban még jó ötletnek tűnt" :)
2015. aug. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!