Mondanátok véleményt erről a tetoválásról? Link a képhez --->
Ha van egy elképzelésed és kigondolod, hogy mit szeretnél. Majd keresel egy vonalrajzot a google-ban, amit kinyomtatsz, vagy elviszed a tetkós mesternek. Természetesen az ő véleményét is érdemes meghallgatni, az átrajzolás szükségességéről és változtatás mértékéről.
Mutatok egy példát:
Mivel én gyerek korom óta Star Wars rajongó vagyok, ezért nekem evidens a választás.
Tegnap reggel megtaláltam ezt a sisak képet:
Majd kinyomtattuk a barátommal, aki tetováló mester. Majd a körvonalakat felrajzolta indigóval. Nem vittük fel a mintát, mert kicsinek találtuk. Nyomtattunk egy nagyobbat és még az is kicsi volt. Majd még növeltük 2-2cm-rel minden irányba. Nekem több kézzel rajzolt Star Wars tetkóm van, ezért ezt is ebben a stílusban tettük fel. Soha nem csinálja magát a képet, mindig alakít rajt, valami extrát kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!