Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetováltatni szeretnék miattuk...

Tetováltatni szeretnék miattuk! Mennyi lenne körülbelül? A többi lent!

Figyelt kérdés

Barátaim emlékére lenne, sajnos tragikus körülmények között életüket vesztették és előbb szeretném megcsináltatni a tetkót.

Egy végtelen jel lenne amiben a tásulatunk neve van amiben együtt táncoltunk. Az egyik táncos lánynak a jobb lábfején van és arra gondoltam hogy a bal lábfejemre csináltatom vagy a belső felkaromra.

Eleve szerettem volna ezt a tetkót megcsináltatni, de így még fontosabb nekem hogy ő már nincsenek.

1.A kérdés az hogy a lábfejen és a belső karon mennyire fáj? Mondjuk nem nagyon érdekel hogy fáj e, mert bármilyen áldozatot hoznák ezért.

2.15 éves vagyok és hogy milyen engedély kell, mert gondolom csak kell szülői aláírás mivel még kiskorú vagyok.

4.Egy végtelen jelet szeretnék a társulat nevével, csak 4 betűből áll. Kb mennyibe kerülne?

3.Fogok még nőni(biztos)? de a növésem változtatna a tetkón? elcsúnyíthatja? 165cm vagyok

Hülye kérdésektől kérlek kíméljetek..

#tetoválás #tetkó ára
2015. júl. 24. 04:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Szülői beleegyező nyilatkozat kell, de még jobb, ha mennek veled. Biztos lesz olyan is, aki nem vállal.

Az ár...igazából szalonfüggő, de szerintem 10 körül megúsznád.

2015. júl. 24. 06:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2015. júl. 24. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Szuloi 'alairas' picit keves lesz, eleg egyszeruen lehet hamisitani barmilyen papirt. Apu-anyu menjen veled, mar ha egyaltalan beleegyeznek ebbe.

Tovabba, azt javaslom varj ezzel a tetkoval par evet. Ha meg akkor is meg akarod csinaltatni, csinald.

2015. júl. 24. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Belső karon eléggé, mert ott nagyon vékony a bőr - én levegőt alig tudtam venni, amikor ott tetováltak (teljes karosom van, szóval nem 2 perc volt)

2. Nem tudom, nálam nem kérdezték meg, hogy hány éves vagyok, pedig jó hírű szalonban csináltattam. De nem, nem elég az aláírás, amíg én ott voltam (kb 15-ször 3-4 óra), addig több kis fiatal is jött, és velük volt vmelyik szülő

3. v 4. ? :D Ez 1 alkalommal megvan. Nálunk pl 1 alkalom 15.000 Ft.

Ezt a növés témát passzolom... Én amikor terhes voltam, a hasamom lévő minta megnyúlt és megfakult, utána visszament eredeti méretre, de a színe már nem olyan, mint volt. De ha nősz, az nem egyenlő azzal, amennyit egy has nől... szóval erről így nem tudok nyilatkozni...

2015. júl. 24. 11:17
 5/7 anonim ***** válasza:

1, Fáj-fáj, de ki lehet bírni.

2, 16 éves kor alatt normális szalon nem vállal el. 16 és 18 éves kor között kell a szülői beleegyező nyilatkozat. És egy szalon nem fogad el egy sajtcetlit, amit otthonról hoztál, hanem ott helyben kell a szülőnek aláírnia.

3, Attól függ, mekkora lenne a minta és mennyire kidolgozott. Ha kicsi, akkor 5-8 ezerből biztos megvan.

4, Én 13 éves korom óta nem nőttem, de ez egyénfüggő. Ha a lábfejedre akarod, az biztos, hogy nem fog már nőni.

(Személyes vélemény: inkább lábfejre ajánlom, az kevésbé fáj.)

2015. júl. 24. 11:22
 6/7 opened paradise ***** válasza:

Ahogy már előttem is írták,16 éves korodig minimum kell várnod,de én utána is várnék még picit,mert sokat nyúlhatsz még.

Attól még addig is ugyanúgy ott vannak benned,nem kell a mementó egyből,nem fogod őket elfelejteni.

2015. júl. 24. 12:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat!:)

Várni fogok vele áprilisig mivel akkor töltöm a 16-ot.

2015. júl. 24. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!