Hány éves kortól lehet tattoo t csinaltatni?
Figyelt kérdés
Mert én 13 vagyok de aug ba leszek 14 és szeretnék lehet?Mert az egyik iskolatársamnak van és 14 éves2015. júl. 20. 19:47
1/5 anonim válasza:
18-tol
szuloi beleeggyezessel 16-tol
az iskolatarsadnak meg valami sufnis csinalta, te meg varj, ha csak menozni kell akkor par ev mulva szegyelni fogod...
2/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi!
2015. júl. 20. 19:51
3/5 anonim válasza:
Előbb tanulj meg helyesen írni. Pisis vagy még a tetováláshoz.
4/5 anonim válasza:
az osztálytársadnak, ha szerencséje van, akkor csak egy ronda tetkója és egy könnyebb bakteriális fertőzése van, ha kevésbé szerencsés , akkor hepatitis-szel és HIV-sal is "gazdagodott"
5/5 anonim válasza:
Üdv a klubban kedves 13-14 éves :) én is 14 vagyok :) én is akarok,de én még várok. Már tudom is hogy mit és hova. Ismerősöm is van. :) Nagyon király tetováló Németországba. Majd ha addig eljutok akkor hozzá megyek. Ha akarsz kérdezni vagy bármi! Írj :) Egyébként fiú vagy vagy pedig lány? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!