Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Közös tetoválás? Melyik jel...

Közös tetoválás? Melyik jel kié legyen?

Figyelt kérdés

Barátommal tervezünk egyet. Igazából különleges személyek vagyunk egymásnak, mert 20 éve lassan, hogy ismerjük egymást. Egész ovis korunkat együtt töltöttük, már akkor is egymás szerelmei voltunk(és még 1 évet ugyanabba az oviba is jártunk)

Aztán innen jött az ötlet, hogy az oviban a jelünket magunkra varratjuk, valami kevésbé feltűnő helyre. Namár most nekem szív volt a jelem neki meg szánkó.

Nála elég furán jönne ki nála, ha az én jelemet ő viselné, így arra gondoltam, hogy mindenki a sajátját és esetleg egy évszámot(azt még nem tudom, hogy az ismertség kezdete legyen, vagy az az év amikor egy oviba jártunk).

2015. júl. 20. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a szánkó is elég fura.
2015. júl. 20. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
És ha egy kisméretű kevésbé feltűnő helyre tetováltatnátok egy szívet benne egy szánkóval és alatta a dátummal amikor életetekben először találkoztatok? Így mindkét jel meglenne mindkettőtökön..
2015. júl. 20. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Még jó, hogy nem az ovónénitek nevét varratjátok magatokra. Ez egy kedves történet, de nagyon bugyuta tetkó lesz.
2015. júl. 21. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet, hogy valahogy kössétek össze a két jelet és úgy. Ha elmentek egy tetoválóhoz, ő biztos meg tudja nektek tervezni.
2015. júl. 21. 07:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is kombinálni lehetne a kettőt. És szerintem a szánkót nagyon jól meglehetne csinálni egy tetkón. Szerintem sima feketében szinek és árnyalatok nélkül lenne a legjobb, de persze olyat csináljatok ami nektek tetszik. Amúgy meg ez csak kettőtökről szól szóval ne hagyjátok hogy mások nagyon beleszóljanak!

Remélem szép lesz!

2015. júl. 22. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!