Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek milyenek ezek a...

Szerintetek milyenek ezek a tetkók, és mennyibe kerülnének kb?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a jobb, vagy bal mellemen lenne.

[link]

Ez pontosan így képzelném el a hátamon.

[link]

Ezt is ugyanígy.

Ezen k0vül még hindu nyelven szeretném a karomra szalagként az élet, életben lévő feliratot, vagy csak szimplán alkarra.

2015. jún. 30. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Tucatok és gagyik. De nem én akarom viselni őket...

Az árat tetóválója válogatja.

2015. jún. 30. 17:27
 2/13 A kérdező kommentje:

Tervezni is szeretnék egyet én magam. A YNWA es a denevér hát nem hiszem hogy olyan tucat lenne...mégsem faith, never give up, meg nonfigurat0v jelek.

Szeretnék olyat is kitalálni, pl. rejtélyes jelek, vagy számok sorozata, olyan Da Vinci-módra, ami bemutatná az egész életem. Pl. valamilyen nekem jelentős számok egy kör alakban. Ez milyen ötlet?

2015. jún. 30. 17:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig egytől egyik tucat tetkó mind. Elég gagyi, de te fogod viselni..Nekem is van egy tucat tetkóm de én szeretem. (nem is érdekel mások véleménye)
2015. jún. 30. 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:

Amit megtervezni szeretnél, az jó, ha szépen és összeszedetten van megcsinálva, és leginkább azért, mert egyedi.

A denevér azért gagyi, mert ezek a nonfi minták kb. 10 éve voltak "menők". Azt a denevért szépen is meg lehetne csinálni, de így egyszerűen igénytelen.

Az ujjakon lévő felirat amolyan börtöntetkó, úgyhogy hagyjuk. A helyi kemény csávók csináltatnak ilyet... Az, hogy most éppen mi van lebetűzve, tökmindegy. Ennyi erővel egy YOLO felirat is lehetne ott vagy az, hogy MILK :'D

A korona meg a karon lévő szalag pont hogy manapság divat, ugyanúgy, mint a végtelen jelek, a keresztek meg a madarak.

2015. jún. 30. 17:41
 5/13 A kérdező kommentje:

Igazad van, ez a denevér ez már idejétmúlt, és a YNWA is börtönös, többen is modnták már. Lehet akkor ezeket kihúzom, de denevérest azt tuti.

Akkor szerinted milyenek a nem tucat tetkók? :D

Lehet sokan azért választják ezeket a "tucatokat", mert sokaknak tetszik, bevált, egyszerű, olcsó. Egy saját tervezésű lehet, hogy senkit nem fog érdekelni.

2015. jún. 30. 17:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Azok nem tucatok, amik eredeti ötleten alapulnak, egyediek. Amit megtervezni szeretnék, az egyáltalán nem tucat.

Amit az ember kinéz egy katalógusból vagy amivel másik 10 jön szembe az utcán naponta, azok tucatok.

Amit az ember úgy varrat magára, hogy látta egy képen vagy egy emberek valahol és "hú, ez tetszik", azt meg néhány év után megbánja, mivel az ember folyamatosan változik. De amit ő maga tervezett meg és/vagy köti valamihez (emlék, személy, háziállat, stb), azokat nem szokták megbánni. Persze ne olyanokra gondoljunk, mint amikor valami kis hülye magára tetováltatja a szerelme nevét, aztán meg fél év múlva szétmennek.

'Egy saját tervezésű lehet, hogy senkit nem fog érdekelni.'

Tetkót nem azért csináltat az ember, hogy másoknak tetsszen, hanem mert az őneki tetszik és őneki jelent valamit. Ha azért varrat valaki, hogy más dícsérje, az régen rossz...

2015. jún. 30. 18:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, én is inkább magamnak akarnám tervezni, de nem tudok hogy elindulni, elég nehéz ez, rajzból se vagyok jó. Valami jó rejtélyeseket is kéne párat, amit csak én értek.
2015. jún. 30. 18:43
 8/13 A kérdező kommentje:
És nem értem ezt a tucatozást, meg legagyizást. Amit már 2 ember hord, az már tucatgagyi? Aki meg egyedit csinál, az elmehetne tetoválótervezőnek, mert nagyon nehéz. Ha valakinek egy olyan nonfiguratyv kutyavalaga tetszik meg, akkor felveszi.
2015. jún. 30. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az első tetkó olyan 15-20 ezer körül lehet ilyene volt egyik ismerősömnek 15-ért csináltatta.

Második szerintem 20-30e között

a harmadik szerintem olyan 10e

ezek szerintem a legdrágább árak, mert persze az is fontos hogy jó helyen csináltasd és jó tetováló művésszel mert lehet hogy valaki olcsóbban megcsinálja de szarul fog kinézni mert pl a vonalak nem egyenesek.

2015. jún. 30. 21:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Attól, hogy néhány embernek esetleg van hasonlója, még nem lesz tucat. Lehet több embernek is a leveli béka a kedvenc állata, attól, hogy ez a néhány ember esetleg magára varratja, még nem válik divattetkóvá.

Akkor lesz tucat, ha úton, útfélen ugyanazt a SEMMITMONDÓ mintát látod. Mint mondtam, ilyenek ma a koronák, a gyémántok, a keresztek, a végtelen jelek, a Never give up, Stay strong meg hasonló elmés szövegek, a nyilak, az álomfogók, a horgony, a masnik, a combkötők, a madártollak, stb... Amiket azért csináltat az ember, "mert tetszik" meg "hogy legyen" meg "mert neki és neki is van és nekem is nagyon tetszik". Ezek a tipikus divattetkók. És az ilyeneket fogják megbánni. Mert ha egy ruhadarab megy ki a divatból, azt maximum átalakítod vagy kirakod a hajléktalanoknak. De egy tetkót elég körülményes leszedetni, ha már nem számít menőnek.

Régebben ilyenek voltak a nonfi minták, a r___bancrendszámok, a cicidelfinek, a virágocskák, pillangók meg csillagocskák. Nagyon menők voltak, ma meg nem győzik takargatni meg leszedetni.

Gagyi meg attól lesz, hogy egyszerűen igénytelenül és szarul néz ki.

2015. jún. 30. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!