Mikor mondhatjuk azt, hogy most már szeretnénk ezt tetoválást?
Amikor már valószínű, nem bánjuk meg? Esetleg szerintetek mikortól érdemes megcsinálni?
Ha a többiek szkeptikusan fogadják, rosszallóan néznek és "nem ajánlják" a tetoválás dolgot, mit tudsz rá válaszolni? Határozott vagyok, tudom hogy szeretném, és ettől függetlenül megcsináltatom, de erre a "Öreg korodra hogy fog kinézni" dologra nagyon nem tudok mit válaszolni. Őszintén szólva, nem érdekel, akkor hogy fog kinézni, mert igazából akkor már senkit se fog.
Szerintem ha elmultal 30, akkor jo esellyel tudod hogy mit akarsz az elettol. Ha ennyi idos vagy akkor csinald nyugodtan, mert fel tudod merni a valodi kovetkezmenyeket.
Ha ennel fiatalabb vagy akkor lutri, ha 20 eveshez kozel vagy alatta akkor meg orosz rulett.
Én 25 éves vagyok és kb 16 éves korom óta gondolkoztam a tetováláson. Miután megcsináltattam (nem nagy, kb 5 cm) és nekem szegezték a kérdést, közöltem, hogy még a fülbevalóimnak is rondább nyoma marad ha kiszedem őket, mint egy tetoválás eltávolítás.
Eleve olyan a mintám, hogy sanszos, hogy 10 éven belül korrigálni kell. Ezzel tisztában voltam, számoltam vele, de nem érdekel, annyira fontos volt nekem a minta.
Én 4-5 évig terveztem az első tetoválásomat. Ha évekig biztos vagy a mintában akkor nyugodtan varrathatsz.
Az öregkori dumára ezt tudom mondani, szerintem zseniálisan néznek ki:
Illetve azt, hogy 60 évesen senkinek nem lesz feszes és gyönyörű bőre és teste, szóval egy jó minta csak dobhat az összképen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!