Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mikor mondhatjuk azt, hogy...

Mikor mondhatjuk azt, hogy most már szeretnénk ezt tetoválást?

Figyelt kérdés

Amikor már valószínű, nem bánjuk meg? Esetleg szerintetek mikortól érdemes megcsinálni?

Ha a többiek szkeptikusan fogadják, rosszallóan néznek és "nem ajánlják" a tetoválás dolgot, mit tudsz rá válaszolni? Határozott vagyok, tudom hogy szeretném, és ettől függetlenül megcsináltatom, de erre a "Öreg korodra hogy fog kinézni" dologra nagyon nem tudok mit válaszolni. Őszintén szólva, nem érdekel, akkor hogy fog kinézni, mert igazából akkor már senkit se fog.

2015. jún. 23. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha elmultal 30, akkor jo esellyel tudod hogy mit akarsz az elettol. Ha ennyi idos vagy akkor csinald nyugodtan, mert fel tudod merni a valodi kovetkezmenyeket.

Ha ennel fiatalabb vagy akkor lutri, ha 20 eveshez kozel vagy alatta akkor meg orosz rulett.

2015. jún. 23. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 25 éves vagyok és kb 16 éves korom óta gondolkoztam a tetováláson. Miután megcsináltattam (nem nagy, kb 5 cm) és nekem szegezték a kérdést, közöltem, hogy még a fülbevalóimnak is rondább nyoma marad ha kiszedem őket, mint egy tetoválás eltávolítás.

Eleve olyan a mintám, hogy sanszos, hogy 10 éven belül korrigálni kell. Ezzel tisztában voltam, számoltam vele, de nem érdekel, annyira fontos volt nekem a minta.

2015. jún. 23. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 4-5 évig terveztem az első tetoválásomat. Ha évekig biztos vagy a mintában akkor nyugodtan varrathatsz.

Az öregkori dumára ezt tudom mondani, szerintem zseniálisan néznek ki:

[link]

Illetve azt, hogy 60 évesen senkinek nem lesz feszes és gyönyörű bőre és teste, szóval egy jó minta csak dobhat az összképen :)

2015. jún. 23. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!