Bal kulcscsont alá szeretnék egy 6-7cm széles tetkót! Mennyire fájdalmas ez a terület?
Fájdalom: szinte semmi, nekem egy 15 centi felirat van ott, meg sem éreztem :)
Víz, nap, stb: 1 hónapig nem szabad fürödni vele, napoztatás meg semmilyen téren nem jó a tetkónak
Kezelés: Bepanten plussal, első nap még cserélned kell fóliát, utána már nem kell, többször le kell mosni, nem áztatni, mosni, finoman tiszta vízzel (csak vízzel), felitatod a vizet papírtörlővel, utána szépen, vékony rétegben bekened-ezt napi többször ismétled, de úgyis elmondják majd ezt.
Tudtam, hogy egyből ezt fogod írni, hogy "én ezt használtam és semmi bajom nem lett tőle". Van aki gumi nélkül szexel idegenekkel és nem lesz AIDS-es, van aki meg igen...
Attól még lutri, hogy másnál is jó lesz-e szóval... Én ismertem olyat aki üttethette át az egészet emiatt, úgyhogy nem véletlen az ajánlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!