Tetoválás szöveg?
Annak örömére szeretnék csinálni egy tetoválást, hogy több próbálkozás után végre sikeresen felvételiztem. Ehhez kéne valami idézet de a Never Give Up nagyon tömeg.. Valami hozzá hasonló MAGYAR kéne..
UI.: nem érdekelnek a negatív emberek, hogy ne ezzel rontsam el a testem blabla... nem az ész osztást kértem. Mellesleg nekem ez az életcélom így sokat jelentett.
"Mellesleg nekem ez az életcélom így sokat jelentett" :D Olyannyira, hogy magad sem tudod szavakba önteni, és másoktól kérsz segítséget!
Édes istenem, mennyi gyökér van... Na ez jó is lenne rád, már csak copyzd be a fordítóba, mert a magyar nyelv ciki.. XD
nem értem az összefüggést.
mellesleg: 'nem az ész osztást kértem.' ... látom nem sikerült 100%-ig feldolgozni a szöveget.
- Szia, tetszik a tetkód, de miért éppen ezt írja?
- Hát ööö, túl tompa voltam, hogy kitaláljak valamit, aztán a gyakorin megmondták, hogy mi legyen.
Előzőhöz: párbeszéd folytatása --->
- Ja, értem. De akkor mégis minek a tetoválás?
- Mert sikerült a felvételiiiimm, juhhééé... Sikerüüüült!! Yoloswag!!
- Aha, és akkor azt magadra kell írni?! Azt is magadra tetováltatod , ha megdgnak?
- Igeeen, mert a következő életcélom az lesz! De remélem sokan leszneeek
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!