Szakács vagyok, ti mit tetováltatnátok magatokra?
"Szakács vagyok, ti mit tetováltatnátok magatokra?"
SEMMIT!
Ha megmondod, hogy hol szakácskodsz majd tetováltan, el fogom kerülni a helyet.
Egyszerűen a tetoválás nem tiszta dolog. Nem szeretnék olyan ételt enni, amit tetovált szakács főz. És nem hiszem,hogy egyedül vagyok ezzel.
Én nem tetováltatnék semmit magamra, szakács lennék, vagy nem.
mi köze a tetoválásnak egy jó kajához? nem hiszem el, hogy vannak emberek, akik úgy tekintenek egy tetováltra, mintha leprás lenne. ez nagyon begyepesedett gondolkodás.
és még mielőtt bárki megvádolna, nekem nincs tetkóm.
A tetovált bőr nem néz ki tisztának, nem is látszik, miközben mossa az ember.
Eleve más egy egy olyan ember -szemlélete- ,aki akarattal megkárosítja a saját egészséges bőrét. Már ha nem valaminek a leplezésére készült a tetoválás.
Főzés közben állandóan kezet kell mosni. Ha most nem látható a bőr rendesen miközben mossuk, hogy lehetünk biztosak benne, hogy teljesen tiszta lesz. Persze érezzük, de mégsem ugyanaz.
tényleg nem értelek titeket. Ha van a vádlimon egy tetoválás vagy a hátamon az mit számít?:D
Nem azzal keverem a rántást :D
Sőt azt végképpen nem értem hogy miért ezt írjátok le ha azt kérdeztem hogy ti mit tetoválnátok magatokra.
Amúgy ezt szeretném majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!