Borda tetovalas?
lattam a hetvegen egy lanynak a bordajan tetovalast valami irast, nagyon szep volt. ti miket tetovaltattatok a bordatokra? valami idezet?
nem szeretnek csak azon toprengtem nagyon jol sikerult neki es nem birtam elolvasni mi lehetett rairva. hajt a kivancsiaag
Semmit mert az is egy divat hülyeség, semmi egyedi nincs benne.
Rajta biztos valami közhely volt mint pl Never give up, Never alone vagy bármi.
Igen:)
Talán 1 éve jött divatba:)
Kb mint a maori tetoválás, ez sem volt szinte senkinek most meg rengetegen csináltatnak ilyet.
Most a borda meg a maori a divat, régebben meg a kereszt volt:)
Tetszik nekik mert divatos:D
Air max is tetszik az embereknek pedig eredetileg ,,sportcipő'' lenne.
Most a divat nagyon nagyon sokat számít.
Szerintem te is el tudsz képzelni egy ,,divatos'' fiút/lányt hogy milyen ruha és kiegészítő van rajta sőt a hajat is:)
Pl fiú: Full cap sapka, ecset haj, trikó vagy kivágott póló, bokavillantó nadrág és air max.
lány: esetleg full cap sapka de ez ritka, vastag arany/kamu arany nyaklánc, kivágott póló ami feszül vagy köldökvillantó, bokavillantó nadrág és air max.
Nem azt mondom hogy biztos így néz ki mindenki de ez most ,,menő/divatos''.
Tetkónál is vannak ilyenek pl a fent említett 2 tetkó pont ilyen. Meg az alkarra írt szövegek. Az sem olyan régi divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!