Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tektót szeretnék az ujjamra...

Tektót szeretnék az ujjamra de nem tudom mit. Ez így jó?

Figyelt kérdés
valami feliratot szeretnék... először a születési dátumomra gondoltam szerintetek az jó? vagy inkább valami mást varrassak? tudtok tanácsolni valamit?
2015. jún. 4. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"fiú vagyok és a négy ujjamra szeretnék szöveget ..."

De miért akarsz szöveget, ha még azt sem tudod, mi legyen az? Csak annyi a lényeg, hogy betűk legyenek az ujjaidon, mert az olyan menő? Azt tudod, hogy ezzel rengeteg munkahelyről eleve ki fogod zárni magad?

2015. jún. 13. 01:06
 12/12 anonim válasza:
szerintem várj a tetkóval amiíg nem lesz valami jó ötleted. a születési datumod szerintem nem a legjobb ötlet....(csak egy vélemény) általában az emberek akkor szoktak tetkót varratni ha valami nagyon jelentőségű dolog történik az életükben. pl meghal egy szerettük, gyerekük születik, megházasodnak stb. szerintem amugy ne az ujaidra varasss, mert oda csak 4 betűs szót tudsz.. inkább váaszd a csuklót, a hátadat, vagy a lábadat. (azéert us mert ha kébőbb megbánod, akkor a lábadon jobban el tudod takarni a tetkót, mintha az ujjaidra varratnád. ott mindig ott lesznek)
2015. jún. 29. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!