Mennyire ribis a combfix tetoválás?
Figyelt kérdés
Hello imádom a tetkokat es most a combfix tetszett meg, de sokan azt mondtak h ne csinaltassak mert Ribis es annak fognak nézni mások meg hogy az milyen szép es csinaltassak. Tudom hogy nem másra kell hallgatni viszont ha tényleg az akkor lehet nem csináltatok. Szerintetek ?2015. ápr. 23. 06:06
11/13 A kérdező kommentje:
Lemondtam róla. Igaz h ilyenkor szép 19 éves vagyok, de 30-40 évesen mar nem. Köszönöm a valaszokat
2015. ápr. 23. 14:18
12/13 anonim válasza:
Na komolyan mondom már ezért a mondatodért megérte elolvasni a kérdést:)
Végre valaki aki nem csak arra gondol hogy milyen jó lesz most hanem arra is hogy 20-30 év múlva hogy fog neki állni:)
13/13 anonim válasza:
ha tömegember vagy, akkor már mindegy, csináltass nyugodtan. ha van egykis egyéniséged, ami alapjáraton nem ribcis, akkor azért gondolkozz el előtte :D::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!