Ilyesmi tetoválás kb mennyibe kerül?
2015. ápr. 12. 15:50
2/6 anonim válasza:
Ez nagyon sokmindentol fugg, tobbek kozt attol, kivel es hol csinaltatod. Keresd fel a valasztott muveszt es szemelyesen kerj tole arajanlatot vagy kuld el e-mailben neki, hogy mit szeretnel tetovaltatni es kerj ra ajanlatot ott. En budapesten a westendben levo tetkosnal csinaltattam egy kb 3x3cm-es mintat, ezert 6.000ft-ot kertek el, viszont szepen es hozzaertoen dolgoznak ott. Mindenkepp huzos lesz az osszeg, de inkabb egy kicsivel dragabban csinaltasd meg mert eleted vegeig viselned kell majd, megeri ra a penz foleg ha jot szeretnel, azt javaslom ilyenen ne sporolj. Remelem tudtam segiteni:)
4/6 A kérdező kommentje:
és kb mennyi időbe fog telni amíg elkészül?
2015. ápr. 12. 16:40
5/6 anonim válasza:
Tetovalotol es toled is fugg. Attol hogy milyen a munkatempoja es hogy te hogy birod. De szerintem egyszerre nem fogja megcsinalni, hanem par nap mulva befejezi:)
6/6 anonim válasza:
2 tetoválás között minimum 3-4 hétnek el kell telnie, hogy legyógyuljon. szerintem 3-4 alkalom, attó függően mennyire bírod, akár egy egész napos beüléssel meglehet az alkar, de ha nem bírod egy egész napig akkor tovább fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!