Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Egy ilyen testen jol mutatna...

Szketmen kérdése:

Egy ilyen testen jol mutatna egy ilyen tetoválás már, vagy még inkább edzek kicsit?

Figyelt kérdés

A test: [link]

A tetoválás: [link]

2015. ápr. 2. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:

1 - nem tetszik a tetkó

2 - ha mégis ilyet akarsz edz

2015. ápr. 2. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
a egyik barátom néhány hónapja ugyan ilyen tetoválást csináltatott. ő egy kicsit szálkásabb. egyébként nekem nem tetszik ez a tetkó :)
2015. ápr. 2. 14:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. ápr. 2. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Húú, de egyedi. Nekem nagyon nem tetszik, de ha mindenképp ilyet akarsz, akkor még gyúrj, mert ezek csak kigyúrt testen néznek ki jól. Amúgy arra gondoltál már, hogy hogy fog kinézni, ha már 50 éves leszel? Akkor is állandóan formában fogod magad tartani? Életed végéig?

Egyébként van valami oka annak, hogy ilyet szeretnél?

2015. ápr. 2. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát bevallom neked nagyon szeretek edzeni szinte az életem részévé vált már, jó lehet még nem látszik ez, de ezt érzem:) igazából nagyon megtetszett meg olyan egyedi szerintem is, és azért is akarom
2015. ápr. 2. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi egyedi nincs benne. Az egyedi tetoválás egy olyat takar, aminek számodra van valami fontos jelentése. Ez csak egy divattetkó.
2015. ápr. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!