Mit jelképez ez a tetoválás minta?
Az ilyesfajta mintáknak érdekelne a jelentése. Gyakorlatilag minden érdekel. Honnan ered? Mit jelképeznek az állatok? Stb.
Az értelmes válaszokat megköszönöm. :)
Én úgy vagyok vele, hogy vannak szimbólumok amiknek vannak kimondott jelentései de ez szerintem magától a viselőjétől függ, hogy számára mit jelent. Lehet, hogy ez pl. egy törzsi jelkép de neki annyit jelent, hogy szereti az állatokat.
Én is így vagyok ezzel, van rajtam pl. egy kalóz hajó ami a legtöbb ember számára a szabadságot jelentené, nekem mást. :)
Persze, ezzel egyet is értek.
Csak vannak olyan dolgok, akár ez, akár más, ami egy kultúrához kapcsolódik például, és szerintem az az elsődleges jelentése az adott dolognak.
Sajnos nem tudom.
Egyébként igen, ezzel megvagyok, csak magának a fejdísznek a jelentéséről érdeklődtem. :)
6-os vagyok
Nem tudom sajnos mi a neve. :)
Nem választották, hanem kiérdemelték valamivel, és annak megfelelően dőlt el hogy milyen állat tulajdonságai illenek hozzájuk a legjobban. Tehát harcban vagy vadászat során tettek valami olyat, amitől jobbak, bátrabbak, erősebbek voltak a többieknél, és akkor kaptak ilyeneket, mittudomén medve, farkas, stb. A tollas fejdíszekben is minden típusú tollat ki kellett érdemelni. De elég régen olvastam már ezekről, lehet hogy kicsit megkopott a tudásom, de nagy vonalakban ez a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!