Hogyan készüljek fel a tetoválásra?
Szerdán megyek tetováltatni és nem tudom hogy kéne felkészülnöm.Az egyik ismerősöm azt mondta hogy igyak sok vizet és táplálkozzak vitamindúsan már előtte 2-3 nappal is.Ti miket ajánlanátok?
Előre is köszi
Nem kell semmi extrát csinálnod!
Mindenképp előtte egyél, legyél kipihent és ennyi.
Ne teli hassal kaja után menj, de egyél előtte azért. Éhesen, éhgyomorra ne menj!
Vigyél egy kis csokit magaddal illetve valami üdítőt, ami cukros.
Nem derül ki, hogy fiú/lány vagy, így:
-épp ne mensi közben menj, akkor rosszabb
-betegen ne menj, kérj másik időpontot
-fájdalomcsillapítót ne szedj be!
-alkoholt ne igyál!
-ha jársz szoliba, akkor előtte egy hétig, utána meg 1-2 hónapig ne menj.
-a tetovált felületet ne kend be semmi féle testápolóval aznap.
-ne stresszelj, nyugi, fájni fog ;) (de ki lehet bírni. Az első 10-15 perc rossz kicsit, illetve ha nagyon hosszú, akkor 4 órányi idő után már fáj, de a kettő között kellemes, néha kicsit fájós, egyszóval nem rossz érzés.)
Vitamint bármikor szedhetsz, a sok víz meg nem a legjobb (csak felhigítja a véred, amitől jobban vérezhet illetve ne szerencsés, ha a tetováltatás közben jön rád a pisilhetnék ). Annyit igyál, amennyit szoktál.
Előre vegyél Bepanthen krémet (ne Bepanten pluszt, hanem sima bepantent) illetve ha nagyobb a minta mint egy 5x5 cm-es ábra, akkor egy antibaci szappant (clarasept vagy hasonló, patikában kapsz bárhol ilyeneket.)
No para, no stressz, csak vidáman ;)
Sok sikert és kitartást, remélem segítettem, ha kérdésed lenne privátba írj.
Én azért egy felest meginnék előtte, hogy ne legyek annyira ideges.
Milyen minta lesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!