Sminktetoválás (szemkontúr) után mire számíthatok? Bedagad? Fáj? Hámlik?
Figyelt kérdés
Érdemes esetleg péntekre időzíteni, hogy másnap ne nézzek ki bénán a melóhelyen?2015. márc. 29. 14:05
11/13 A kérdező kommentje:
Illetve neked nem.
2015. márc. 29. 16:06
12/13 anonim válasza:
Szerintem tedd fel a kérdést a szex témakörben hogy kinek tetszik a sminktetoválás.
13/13 anonim válasza:
szia!
szerintem olvasgass fórumokat a témában, itt csak kiosztást fogsz kapni.
nekem nem volt sminktetkóm, de biztos vagyok abban, hogy érdemes péntekre időzíteni, mert tuti kicsit irritált lesz a bőr, picit pirosabb vagy ilyesmi, mint a sima tetkónál. de fórumokon tuti írnak erről, olyanok, akik átestek ilyenen. vagy kérdezd meg attól, aki csinálni fogja, hogy mit ajánl.
én mondjuk tuti nem csináltatnék, pedig rámférne. a videón tényleg szép lett, de nem vagyok biztos benne, hogy közelről is az. meg engem aggasztana, hogy örökre ott marad. : D ahogy a sima tetkónál is. de ha szerinted neked szépre megcsinálnák, mint a nőnek a videóban, és nem félsz a tűtől, akkor hajrá. : ) 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!