Ida98 kérdése:
Mi a véleményetek a fehér tintájú tetoválásokról?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet őket látni?2015. márc. 27. 19:08
1/7 anonim válasza:
nekem tetszik,de pont azért,mert nem feltűnő:D
3/7 anonim válasza:
Azért varrattam fehér tintával, mert ez nekem szól, nem a külvilágnak. Egyetlen ember vette észre eddig, és ez volt a cél. Nem akartam hogy 100 méterről lássák, hogy tinta van a bőrömben, és esetleg ez alapján alkossanak véleményt rólam.
Manapság a tetovàlás inkább magamutogatás, mint önkifejezés. Sokan erőltetetten akarnak többnek, jobbnak látszani, és erre használják a tetoválást.
Buliban is sokan próbálnak csajozni, hogy mutogatják a piercinget/tetoválást...nagyon gáz.
Na mindegy...
A fehér is egyre divatosabb, de nem érdekel. Az én mintám egyedi, ebben a formában nincs senkin, és nem érdekel, mit gondolnak.
Zagyvai Gábor csinálta egyébként.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat. Én is pont azért szeretném fehérrel csináltatni mivel nem feltűnő.
2015. márc. 28. 17:12
5/7 anonim válasza:
van akinek kidobja a bőre, és nem is marad semennyire ott, csak pár napig, hétig. nekem is így volt. tetszene amúgy. arcra akarok, de lehet felesleges befektetni ha a tarkóm nem szerette.
6/7 anonim válasza:
Nekem eléggé látszik. Mondjuk ezért is mentem a legjobbhoz.
7/7 anonim válasza:
pár év után besárgul és majdnem teljesen felveszi a bőr árnyalatát. semmi értelme, frissen lehet hogy jól néz ki, de később már nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!