Mennyire fáj, amikor a tetoválást csinálják? Tapasztalatok?
Nekem van a hasamon , és van egy egész karos.
A karom belső felén, ahol nagyon vékony a bőr, ott eléggé fájt, amúgy kibírható simán.
Én nem bírom a fájdalmat, és elég alacsony a fájdalomküszöböm.. De vannak tetoválásaim.
Az első tetkóm az alkarom külső felén van. AZ nem fájt annyira, inkább csak kellemetlen volt. Mint amikor sokáig dörzsölik a bőrödet, és már zsibbasztóan kellemetlen. Amikor csontnál tetovált, az egy picit fájt..
Mivel nagyobb és erősebb fájdalomra számítottam, a második tetkónál úgy mentem, hogy ez sem lesz vészes.
Egy a csukló belső fele. Annyira fájt, hogy ha nem lett volna ciki bőgtem volna. De egy kis tetkónál kétszer is megkértem, hogy álljunk meg pihenni.
Ennek ellenére most tervezem a harmadik tetkómat. Úgy terveztem, hogy a lábfejemnél indulna, fel a vádlim oldalán. De okulva a csukló tetkó fájdalma miatt, a lábfejet inkább nem vállalom be. (félnék, hogy magam alá pisilnék) így marad a vádli, de most megint úgy megyek majd, hogy félni fogok..
Bár jelenleg én még nyuszi vagyok a tetováláshoz, a pasimnak van jópár.
Azt mondja, simán kibírható, neki a legrosszabb a bordák fölött volt, ahol vékony a bőr és közel van a csont a felszínhez, illetve, a tarkó-csukló környéke is durva
Én négy tetoválással rendelkezem eddig. Az első egy kisebb tenyérnyi minta a csípő/fenék/comb találkozásánál, oldalt. Annak ellenére, hogy tényleg nem egy óriási minta, a végére már eléggé szívtam a fogam, mert folyamatosan készült 2-3 órán keresztül és a finish felé a nagyon megdolgozott bőrön baromira kellemetlen volt, de abszolút kibírható.
A második tetoválásom jóval nagyobb, majdnem egész combos minta. Sokkal kevésbé fájdalmas (kivéve a belső comb részen, ahol vékonyabb és érzékenyebb a bőr), sőt, inkább csak kellemetlen.
A harmadik tetoválásom közvetlenül mell alatt/bordákra kiterjedően helyezkedik el,mondjuk közepes nagyságú. Nos, mondták, hogy ott kellemetlen lesz, készültem is rá lelkileg, de arra nem számítottam,hogy igazából mennyire fog fájni. Nagyon. Amikor a bordáimat érte a tű, a könyökömben is éreztem a rezgést. Bevallom, leizzadtam rendesen. Hangosan ugyan egy szót sem szóltam, de belül azért áriáztam :) Megkértem a tetoválót, hogy rakja be a kedvenc zenémet,és arra koncentráltam, valamint végig ökölbe volt szorítva a kezem, a végére nem tudtam szétnyitni az ujjaimat. De megérte a szenvedést, abszolút.
A negyedik egy kisebb minta rögtön a fentebb említett alatt, hasfalon. Nem fájt annyira, mint a bordás, de azért elmorzsoltam pár képzeletbeli könnycseppet. És bizony lesz is még ilyen alkalom, de én azt mondom, ha igazán szeretnél valamit, megéri lenyelni érte a fájdalmat, érdemes megszenvedni érte. Plusz minden ember másképp reagál bizonyos területekre.
Remélem hasznos volt a válaszom! :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!