Aki már volt a Dark Art Tattoo-ban, vagy van fogalma az ilyen magas minőségű szalonok árairól, az segítene?
Figyelt kérdés
Szeretnék a mellkasomra egy színes, viszonylag saját tervezésű(csak a koncepció van meg) tetoválást varratni. A mellem nagy részét beterítené. Az a helyzet, hogy 150 ezer ft-om van erre a célra, és nem tudom, hogy elég-e egy ilyenre, vagy ha valaki tudja, hogy kell őket megkeresni ilyen kérdéssel, azt a választ is köszönöm. 22/F(Tetkószűz)2015. márc. 7. 20:10
2/3 SzilKa válasza:
Mindenképp őket keresd meg ezzel a kérdéssel, mert az elképzelésedet látva tudják megmondani, melyikükhöz állna közel és ki csinálná, és utána az a konkrét tetováló mondaná meg, hogy mennyi idő lenne és mennyi az ő óradíja (ami nem egységes náluk, általában a tempójuktól függ).
3/3 anonim válasza:
Menj el hozzájuk, ott leültök, elmeséled hogy mit szeretnél, megmutatod, megbeszélítek stb. Konkrétan nem nevezem meg a helyet, de tavaly elmentem az egyik szalonba, elmondtam hogy mit szeretnék, és a tetováló srác mondta hogy ő ezt nem vállalja el mert nem az ő stílusa, hanem adott egy nevet hogy kit keressek meg. Megkerestem és ő megcsinálta. Szóval nagyon rendes volt. Akit ajánlott, oda elmentem, átterveztük a rajzomat és megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!