Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Gyöngyösön a mandala tetoválós...

Gyöngyösön a mandala tetoválószalonról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Következő hónapban szeretnék menni, az oldalamra, a bordámra tetováltatni. Az első lenne. Érdekelne van e valakinek itt a szalonról tapasztalata.

2015. febr. 24. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem Pádár (azt hiszem így hívják)csinálta a tetkómat, illetve több ismerősömnek is. Szerintem szépen dolgozik, bonyolultabb, technikásabb portrékat pl., nem bíznék rá( de nem azért,mert nem ügyes,csupán csak vannak határai.)

A hátamon varrt egy kb. tenyérnyi területet, színesben, kb.5 éve. Szép még mindig, egyenletes, lendületes a vonalvezetése, szépek a színek. Ami kicsit negatív, hogy a tervezésből kihagyott valamit, amit emgbeszéltünk, de én is buta voltam, mert mikor rám próbálta fel sem tűnt, hogy ott másnak kéne lennie, annyira izgultam. Árban sem rossz szerintem.

Összességében véve én tudom ajánlani, ha tényleg valami iszonyatosan egyedi, összetett dolgot szeretnél, akkor keress mást. (más kérdés, hogy erre magyarországon maximum fél tucat tetováló lenne képes.)

Ha van még kérdésed nyugodtan írj.

2015. febr. 24. 19:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Nagyob szépen köszonöm a részletes leírást! :) Azthiszem meggyőztél!
2015. febr. 25. 11:05
 3/5 SzilKa ***** válasza:
engem személy szerint elbizonytalanítana az, hogy sem weboldalt, sem képeket a munkákról nem találok a neten...
2015. febr. 26. 00:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezért próbálok azért valahonnan infót szerezni. Barátom személy szerint ismeri Pádárt, tanította. Nagyon rendes ember, de a munkáiról nem sok mindent tudok, ezért érdekelne :)
2015. febr. 26. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. régebbi tattoo magazinban találsz munkákat, illetve ha bemész a szalonba, ott is vannak fotók. már nem küld sehova semmit. egyébként nem nagy csoda, a szalonban egy ember tetovál, egy pczik, nem lehetnek nagy netmágusok, hiszen nem huszas éveikben járnak már.
2015. febr. 26. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!