Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 17 éves lány tetováljon a...

17 éves lány tetováljon a könyökére?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a kérdésem fontos lenne, mert jövőhéten van a szülinapom és nagyon szeretnék egy tetoválást.

Pontosan a könyököm köré szeretnék valamit, pl :

[link]

Nem pont ezt de ehhez hasonlót . ÉS az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri? Mármint még fiatal vagyok, ha növök nem fog eltorzulni, kinyúlni az ábra?

Illetve nagyon fájna? (azt olvastam, hogy a csontosabb helyeken eléggé fáj)

ez lenne az első tetoválásom és eléggé tanácstalan vagyok.

aki jártas a témában, az írhatna pár dolgot, illetve egy megbízható és jó szalont Bp-n (persze, ha tud :D)

Köszönöm előre is!

2015. febr. 20. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Könyökre inkább ne. Komolyan, ott és a térdeknél öregszik/szottyad meg legelőször a bőr. Persze, nyilván egy idő után mindenhol szottyos az ember, de azért nem mindegy. Könyöknél nagyon vékony a bőr és egész életedben nyújtod, gyűröd, nyújtod, gyűröd, ahogy mozgatod a karodat.

Meg ha olyan munkahelyed lesz, nem biztos, hogy nyáron viselhetsz rövidujjú blúzt, mert ugye akkor látszik és nem mindenhol tolerálják.

Nem tudom, mennyire fájhat, gerincen pokol, az biztos.

2015. febr. 20. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Én sem tetováltatnék könyökre, mert egyrészt baromira fáj, a bőr ott kezd leghamarabb ráncosodni .

Arról nem is beszélve ez a könyök tetkó még a pókhálós könyöktetkónál is tucat, csúnya tetkó.

2015. febr. 20. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A könyök tetkó azokon mutat jól, akik mindenhol máshol is tele vannak tetoválva. Egymagában iszonyatosan gagyi hatása van, és semmi értelme, szemből nem látszik, hátulról meg csak egy maszat, ha ki van nyújtva a karod. Egyébként igen, ott nagyon fáj, és máshol sem kellemes a tetoválás. Elsőnek, főleg 17 évesen, egy kisebb mintát válassz, és ne ilyen feltűnő helyre.
2015. febr. 20. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az ami miatt ezt a testedre tetoválnád és viselnéd egy életen keresztül? Van bármi jelentése? Ha nincs akkor hagyd a hülyeséget semmi értelme. Szerintem csak olyan dolgokat kéne magára tetoválnia az embernek ami jelentéssel bír számára... Ennek nem sok értelmét látom, meg valóban ott szottyad meg a bőr először.
2015. febr. 21. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

menj ide.

és.:D Most azért csináltatod a tetkót, mert jelent vmit neked, vagy azért,hogy jól nézzen ki? Amikor te öreg leszel, elég sok embernek lesz az a "problémája",hogy megereszkedett a bőre pont ott,ahol tetoválása van. :)

2015. márc. 4. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!