17 éves lány tetováljon a könyökére?
Sziasztok, a kérdésem fontos lenne, mert jövőhéten van a szülinapom és nagyon szeretnék egy tetoválást.
Pontosan a könyököm köré szeretnék valamit, pl :
Nem pont ezt de ehhez hasonlót . ÉS az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri? Mármint még fiatal vagyok, ha növök nem fog eltorzulni, kinyúlni az ábra?
Illetve nagyon fájna? (azt olvastam, hogy a csontosabb helyeken eléggé fáj)
ez lenne az első tetoválásom és eléggé tanácstalan vagyok.
aki jártas a témában, az írhatna pár dolgot, illetve egy megbízható és jó szalont Bp-n (persze, ha tud :D)
Köszönöm előre is!
Könyökre inkább ne. Komolyan, ott és a térdeknél öregszik/szottyad meg legelőször a bőr. Persze, nyilván egy idő után mindenhol szottyos az ember, de azért nem mindegy. Könyöknél nagyon vékony a bőr és egész életedben nyújtod, gyűröd, nyújtod, gyűröd, ahogy mozgatod a karodat.
Meg ha olyan munkahelyed lesz, nem biztos, hogy nyáron viselhetsz rövidujjú blúzt, mert ugye akkor látszik és nem mindenhol tolerálják.
Nem tudom, mennyire fájhat, gerincen pokol, az biztos.
Én sem tetováltatnék könyökre, mert egyrészt baromira fáj, a bőr ott kezd leghamarabb ráncosodni .
Arról nem is beszélve ez a könyök tetkó még a pókhálós könyöktetkónál is tucat, csúnya tetkó.
menj ide.
és.:D Most azért csináltatod a tetkót, mert jelent vmit neked, vagy azért,hogy jól nézzen ki? Amikor te öreg leszel, elég sok embernek lesz az a "problémája",hogy megereszkedett a bőre pont ott,ahol tetoválása van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!