Budapesten jó tetováló?
Figyelt kérdés
Budapesten keresek jó tetoválótt aki vállal kisebb tetoválást is!2015. febr. 9. 14:32
1/4 anonim válasza:
Milyen stílus, mit szeretnél? Kicsit kevés az info.
3/4 anonim válasza:
Kb 8 szalont tudok, ahol profik dolgoznak, és mindenhol vállalnak kisebb munkákat is. (vvestend-be ne menj)
De hogy okosabb is legyél, írj privát üzenetet SzilKa -nevű felhasználóra és kérj tőle tanácsot. Írd meg neki, mi az elképzelésed, és ő tudni fogja, ki a te embered és melyik szalonban. (Árban 6-8 ezer ft a legkisebb tetoválás is pusztán az anyagköltség miatt)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Igen, az árát kb belőttem, van már 2 nagyobb minta rajtam. :)
Azt viszont mesélje már el valaki, miért mondja mindenki, hogy a westendbe ne menjek? Többen mondták már, azért furcsa, mert szerintem nagy reklám veszi őket körül! Nincs velük tapasztalatom!
2015. febr. 11. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!