Ajak piercing. Többi lent?
Szia!
En 1 honap utan csereltem patkora, hogy biztosan begyogyuljon. A talpasat nagyon jol birtam, semmi baj nem volt vele. Viszont a patkonal szerintem az elso ket het rettenetes volt, rohadtul fajt, kicsit be is dagadt. Arra nem emlekszem, hogy lett volt ott ilyen feher ize, de mintha kicsit leveddzett volna. En hiperollal oblogettem ugy, hogy erje a kivant teruletet is, meg asszem betadinnal kenegettem belul, kivul meg ilyen fertotlenitos szappannal (asszem SAFEGUARD) mostam korbe. En akkoriban asszem 3 naponta visszacsereltem a talpasra, mig kicsit megnyugszik. Allitolag azert ilyen szar, mert a patko/karika a talpassal ellentetben ives, es vajja ki a helyet maganak, azert rossz.
(Folytatas, valamiert nem engedett tovabb irni)
Ez az allapot nalam kb 1-masfel honapig tartott emlekeim szerint, de mar nagyon regen volt. 10 eve megvan, azota nincs vele semmi baj, soha nem volt begyulladva es szoktam cserelgetni, mindig hanglattol fuggoen teszek be talapasat, patkot vagy karikat.
Szerintem most kicsit vedd ki es rakd vissza a talpast, nezd meg mi tortenik. Persze mindig fertotlenitsd cserekor mindegyiket, foleg amig friss a szuras es ha irritalt a bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!