Hogy lehetek tetováló?
Figyelt kérdés
nem szeretnék tanfolyamra menni mert szerintem pénzbedobás. Nagyon jól rajzolok.hogy tudnám elkezdeni?2015. jan. 20. 19:45
1/5 anonim válasza:
1. lépés: Ne a szexualitás kategóriába írd ki a kérdésedet.
2/5 anonim válasza:
Szerezz pénzt, vegyél egy helységet, díszítsd be eszközökkel, szerezz kuncsaftokat és hajrá.
3/5 anonim válasza:
fogj egy tűt meg valami festéket aztán kezdd el böködni magad
4/5 anonim válasza:
De jó lenne a tanfolyam, mert mi van, ha egy-egy anyagot rosszul ismersz vagy annak keverékét, majd szép kis betegséget hozol össze a vendégednek?
Egy tanfolyamon elmondanák mire kell figyelned, nem csak gyakorlat, hogy hogyan tetoválj. Elmélet is kell nem kevés, mindent pedig nem biztos, hogy összetudsz vakarni netről meg egyéb helyekről.
5/5 anonim válasza:
2# szép is lenne, ha ilyen egyszerű lenne... De a hetvenes évektől higéniai előírások vannak és elhiszem kedves kérdező, hogy nem akarsz tanfolyamra menni, én sem voltam, de egy higéniai kézbesítésed kell, hogy legyen, plusz az adóviszonyok a szalonnyitáshoz... ha van még kérdés írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!