Az gáz ha olyan tetkót akarok mint egy más embernek van?
Figyelt kérdés
Az gáz ha olyan tetkót akarok mint egy más embernek van? Mert annyira megtetszett nekem és én is ugyanolyat szeretnék.2015. jan. 14. 22:44
1/4 anonim válasza:
Attól függ ismered-e azt az embert, találkozol-e vele minden nap. :D Mert ha igen akkor annak egy kicsit "utánzós" feelingje lenne.
Vagy pont ugyan olyan felne meg csak? Nincs valami hasonló minta ami tetszene?
2/4 anonim válasza:
Az nagyon gáz....ha az enyémet nyúlná le valaki nagyon-nagyon mérges lennék.
Évekig gondolkodtam rajta, összeválogattam sok-sok képet ami alapján megtervezte nekem a tetoválóm...teljesen egyedi, nem az internetről van.
Ha még így is szembejönne velem valahol, biztos, hogy odamennék, és elküldeném a a p*csába az illetőt...
20/L
3/4 A kérdező kommentje:
Amerikai pankrátor. Szóval nem hiszem ,hogy bármikor is szembe jönne velem. :D
2015. jan. 20. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!