Rammstein tetoválás?
2014. dec. 14. 15:20
1/14 anonim válasza:
nem tudnám komolyan venni az illetőt.
2/14 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. dec. 14. 16:59
3/14 anonim válasza:
Szerintem jól nézne ki!
Imádom Rammstein-t! :D
15/L
4/14 anonim válasza:
Szerintem ne..mi van, ha egy idő után már nem lesz ekkora kedvenced a rammstein? A tetkó ott lesz örökké..
5/14 A kérdező kommentje:
Hát a tetoválás az meglesz mindenképpen, nem valószínű hogy valaha is csökkenne az érdeklődésem a rammstein iránt. :) Csak érdekelt hogy mások szerint hogy állna egy ilyen tetoválás.
2014. dec. 14. 23:24
6/14 anonim válasza:
Nem tudnálak komolyan venni. Számomra ez azt jelenti, hogy az illető egy kicsit meg van alázkodva, és a saját testén ad helyet egy együttesnek, akiknek a tagjait még csak nem is ismeri személyesen. Oké, hogy szereted őket, nekem is vannak kedvenc együtteseim, de nem tetováltatnám magamra a logojukat. Engem taszít, ha valaki ilyen elvetemült rajongó. Én inkább az életre szóló emlékeket, vagy valami nagyon fontos dolgot, amit soha nem akarok elfelejteni, és a szeretteimmel, vagy magammal kapcsolatos, tisztelném meg azzal, hogy magamra tetováltatnám. De akkor sem ilyen ízléstelenül nagyba. Amúgy nem is tetováltatnék. Az nem zavar, ha valakin van, csak ne egy sztár arcképe, ne banda logo, és ne divat tetkó legyen.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Azért persze nem ilyen nagy lesz a tetkó, csak linkeltem ha valaki nem tudná hogy is néz ki.
2014. dec. 15. 21:16
8/14 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy mindig szeretni fogod? Pl ott van a Lostprophets, nem tudom, hogy ismered-e.. az énekesről kiderült, hogy pedofil, csecsemőket akart megerőszakolni, így 35 évre börtönbe került. Szerinted büszke lennél ezek után egy Lostpropetses tetkóra?
9/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem annyira, de erre kicsi az esély hogy hasonlóban részt vegyenek, bármennyire is különcnek tűnnek. Na meg ha ilyet is csinálna bármelyikük, attól hogy őt/őket elítélném a zenéjüket még mindig szeretném.
2014. dec. 15. 22:19
10/14 anonim válasza:
le lehet szedetni a tetoválást, és rammstein örök <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!