17 éves kopasz (max 1-2mmm haj) srác,10 tetoválás (köztük egy arctetoválás is) mind olyan jelentéssel amit soha nem fogok megbánni,175cm,72kg, céltudatos, család centrikus, stb. Vélemény lányok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 18:55
11/14 anonim válasza:
"amit soha nem fogok megbánni"
azert ez eros kijelentes es 17 evestol :)
12/14 anonim válasza:
A tetoválások nem zavarnak (ha tényleg nem horogkereszt, vagy nonfi vagy ilyen baromságok), bár az arctetkó már lehet, hogy sok lenne..a kopasz haj viszont engem is taszít, a hosszabb hajú pasikat szeretem.
13/14 anonim válasza:
"Kopasz pasikat kerülöm, valahogy nem értem, hacsak nem kopaszodik durván akkor miért vágatja le a haját valaki... "
Megmondom miert: mert rovid hajjal nem kell szarakodni. Nincs annal ferfiatlanabb szerintem ha reggel egy ferfi orakat tolt azzal hogy beallitsa a hajat. Nyálasnak, femininnek erzem.
Nekem tobb mint 20 eve fesum sincs. geppel le van tolva 9mm-esre, oldalt meg 6ra es kesz. Ha megno akkorara hogy el tudom fekudni, akkor irany a fodrasz. Kozben aztan enyhen kopaszodni is kezdtem, de nem erdekel.
38F
14/14 anonim válasza:
Engem csak az arctetko zavarna, a tobbi kifejezetten tetszene, foleg igy hogy elmomdtad mi a jelentoseguk. A kopasz fejjel ugy vagyok, hogy amelyik pasinak nem all jol a hosszu haj, az nyugodtam vagassa le, csak ne borotvalja. En peldaul szeretem simogatni a baratom firssen nyirt hajat, amikor meg picit szur :) amugy nagyon helyes kisfiucska voltal, most se lehetsz falhozvágnivaló :D biztos vagyok benne hogy találsz majd egy rendes lanyt aki nem fog a kulso alapjan itelkezni, igy nem kell feltetlenul reszeges divatpunk csajok mellett letáboroznod. 24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!