Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vannak itt meleg tetoválók? 22/F

Vannak itt meleg tetoválók? 22/F

Figyelt kérdés

2014. nov. 21. 02:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Más dolog az időpont átkérése, és más az, amikor csak nem mész be. Normális helyen lehet az időpontot átenni, csak kommunikálni kell.

Most képzeld el, mégy melózni, és ja bocsi, mégse keresel pénzt...a tetováló jár rosszabbul. A tetováló ebből fizeti a lakbért, a kaját, a buszjegyet, ha te nem mész be, bukod a kauciót. Ő a fizetését. Aminek ráadásul X ed részét a szalon kapja.

A tetoválásban nem csak a minta centiszer centije számít. Mindenépp kapsz steril, frissen bonott tűt, friss borotvát, a tetováló a munkafelület minden centijét fertőtleníti, és ez bizony nem kis pénz. Remélhetőleg a meleg kultúrköről sikerült tájékozódni arról, hogy micsoda szuper vérrel terjedő betegségek vannak. A kínai pancsolt festék is tuti buli, biztos nem leszel rá allergiás. Ezen kívül egy kis tetoválást is lehetséges nagyon elszúrni. Szóval ha nem akarsz megdögleni, elcsúnyulni, leszel szíves nem filléreskedni.

Mindezt a te érdekedben mondom, nekem igazából mindegy, én ügyelek a higéniára, nem teszem ki magam felseleges veszélynek, oltva vagyok,járok szűrésre és a coverupot is szívesen csinálok.

Az ilyen rocksztáros tetoválók meg menjenek a fenébe. Aki nem tud bánni az emberekkel, az ne dolgozzon emberekkel.

2014. nov. 29. 23:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Tizenhárom tetoválásom van, köszönöm a felvilágosítást...
2014. nov. 30. 01:23
 13/14 SzilKa ***** válasza:
Szerintem a női tetoválók is általában toleránsabbak.
2014. nov. 30. 13:54
 14/14 A kérdező kommentje:
...bár úgy lenne.
2014. nov. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!