Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A tetoválás mennyire számít...

A tetoválás mennyire számít munkakeresésnél?

Figyelt kérdés
Szeretnék a kezemre tetováltatni, pontosabban az öklömre, betűket. Jelenleg 19 éves vagyok, még tanulok, és nem tudom hogy mennyire lenne ez hatással a későbbi életemre, munka szempontból, mert hallottam hogy sok helyre nem vesznek fel ha kirívó vagy nagyon látszó a tetoválásod. Mint már mondtam, én csak betűket akarok, és teljesen feketén, semmi élénk dologgal. Ha számít valamit, vagyonőr, biztonsági őr jellegű munkát keresek később. Szóval viszonylag sok helyen nem vennének fel?

2014. nov. 4. 22:58
1 2
 11/12 HoldSleep válasza:
40%
Most így 2021-ben olvasva a válaszokat már megértem miért tartunk ott ahol..Az hogy ilyen előítéletesek legyenek az emberek a legundorítóbb dolog ami létezik. Az hogy mit gondolsz első pillantásra valakiről nem azt jelenti hogy neked el is kell könyvelned olyannak amilyennek az alapján gondoltad. Ha pedig még is ezt teszed szimplán buta vagy...se több se kevesebb. Amíg nem ismered egy minimálisan is az illetőt ne alkoss kész véleményt róla csak a külső alapján, abszurd. Ilyenkor bízom abban hogy az ilyen emberek egyszer segítségre fognak szorulni és csak egy "szarrá" tetovált lesz ott hogy segítsen, és ő is az alapján fogja eldönteni hogy segít-e amit első pillantásra gondol rólatok...majd akkor rájöttök mennyire jó érzés az ha első pillantásra formál valaki véleményt rólatok.
2021. febr. 3. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:

11. Lehet, nehéz a felfogásod, de segítek: 2014-ben is és 2021-ben is léteznek emberek, akiknek egyszerűen nem tetszik a tetoválás. Ha valami nem tetszik, nem tetszik, ettől még a tetóvált emberrel jól ki is jöhet. De nyilván aki nem a tetovált kezét akarja látni egész nap, nem őt fogja felvenni, ilyen egyszerű.

Kicsit átestél a ló túloldalára, hogy elvárod, mindenki fogadja el a tetoválásaidat. Eleve nem minden ember fogad el mindenkit a tulajdonságai miatt, sok tulajdonság van ilyen. Pont a tetoválás legyen olyan, amit viszont mindenki elfogad? kicsit a holdon élsz.

2021. febr. 3. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!