Ma tetováltattam a bal kezem csuklójára. Mennyi idő múlva viselhetek megint órát?
Figyelt kérdés
Nem túl nagy a tetoválás, de egy része pont az óra alá érne. mennyi idő kell ahhoz, hogy újra hordani tudjam?
Nem tesz kárt a tetoválásban? ( koptatja)
2014. nov. 3. 11:30
1/5 anonim válasza:
Nem fogja koptatni,de én várnék vele amíg teljesen rence nem jön.Minimum 6 hét.Hord a jobb kezeden az órát ,senki nem fogja észre venni :)
3/5 anonim válasza:
Amíg le nem hámlik magától, addig szerintem semmiképp.
4/5 anonim válasza:
3 hét után már gyógyultnak számít.
Az óra meg, a másik kézen is tök jó. Balkezes vagyok, nekem is azon van, aztán mégse sírok.
5/5 anonim válasza:
szia nem tesz kárt a tetkodban de 1 2 hétig hord a jobb kezeden az orádat igy biztosra mehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!