11/15 anonim válasza:
Hűűű ez nagyon gagyi munka. Vmi ovis csinálta neked a konyhában? Gáááááááz!
Görbe, nem egyenletes vonalak, stb.
12/15 SzilKa válasza:
Juj, nem, ez nagyon trehány munka! Bizonytalan, görbe vonalak... az illetőnek még nem kéne élő emberre próbálkoznia!
egy tetováló
13/15 anonim válasza:
Tényleg nagyon igénytelen..görbe vonalak, semmilyen minta. Kb olyan, mintha én rajzoltam volna.
14/15 anonim válasza:
OMG! ez borzalmas hogy jutott eszedbe! nagyon rossz:(
15/15 anonim válasza:
Én is a vonalakon akadtam meg, én még ugyan fiatal vagyok, noszogatnak osztálytársaim, hogy menjek el tetoválónak, de velem is ez a gond bőrre nem tudok szépen rajzolni, tetoválni meg pláne nem tudnék, de ezt a készítőnek is fel kéne ismernie, és először nem emberi bőrön próbálkoznia , ahogy előttem is mondták páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!