Az illuminati szimbólum az sátánizmus?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy az e mivel nézegettem ilyen illuminati tetkókat és nagyon bejön de viszont párat láttam amin a fordított kereszt (sátánizmus) jelkép is rajta van. Én varrattatnék magamra ilyet de mivel eléggé vallásos vagyok inkább rákérdek nehogy utána baj legyen belőle :D2014. okt. 25. 19:24
2/7 A kérdező kommentje:
17 :D
2014. okt. 25. 23:02
3/7 anonim válasza:
" de mivel eléggé vallásos vagyok inkább rákérdek "
1. Aki eléggé vallásos, az nem varrat magára semmit!
2. Ha utána néztél az illuminati "munkásságának" és normális ember vagy, akkor az egésztől felfordult a gyomrod,és nem az jutott eszedbe hogy magadra véseted. Mindenképpen gondolkozz el rajta, ismeresek egy srácot ki egykor egy ilyen szemes háromszöget varratott magára, telibe sz@rta ki-mit mondott róla, most viszont arra gyűjti a pénzét hogy műtéttel eltávolítsák a tetoválást!
4/7 anonim válasza:
az illuminátus sátánista dolgokat ne varrasd magadra, mert sátán örök megszállottja maradsz és a pokolra fogsz jutni! lady gagaval együtt! ő egy illuminátus főrbnc!
5/7 anonim válasza:
Ha nincs is mögötte semmi sátánista, akkor sem varratnám magamra a helyedben, Mert ennek a társaságnak a nevéhez olyan mocskos dolgok tapadnak amit egy éppeszű ember egyszerűen nem támogat/tisztel. Undoritó dolgokat tesznek a pénz érdekében,azért hogy nekik jobb legyen bármire képesek. Emberek ezért éheznek,halnak meg. Amennyiben ez neked szimpatikus hát varrasd magadra és tisztelegj ezzel előttük, de még ettől sem leszel a szemükben több vagy jobb, csak egy újabb idióta aki behódol. Bocsi ha megsértettelek.
6/7 Boniem válasza:
Ha neked tetszik, akkor ne más véleményével foglalkozz csináltasd meg, nézz utána mit jelent és gondolkozz rajta, hogy tényleg annyira tetszik, hogy magadra varrasd". Ne azért csináltasd meg, hogy mások véleményére pályázz.
7/7 anonim válasza:
Barmit lehet ugy illusztralni hogy ugymond jol nezzen ki. Pl lehet hogy arab betukkel leirva rohadt jol nez ki az a szoveg hogy "utalom anyamat" de akarmennyire jol is nezne ki nem varratnam magamra tudva a jelenteset. Ugyan ez a helyzet ezekkel a szemes-haromszogekkel, ha siman egy vonalzoval rajzolt haromszogben lenne egy szem ahogy mondjuk egy 7eves rajzolna nem nezne ki jol, de tehetseges grafikusok tok jol megtudjak csinalni, valoban jol nez ki de tudom mi van a dolog mogott, mit jelkepez, igy akarmilyen szuperjol nez ki nem tennem magamra. de ez en vagyok, es az en velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!