Létezik arany színű tetoválás?
Egyetértek az előttem szólóval, bár én még nem láttam, és biztosan nem pénztárcabarát megoldás.. :)
Egyébként nekem nagyon tetszik :D
Hát két dolog miatt a szó szoros értelmében nem jönne össze.
Egyik az, hogy a festék pigmentek nagyon kicsik. Minden fém finom pora, még az aranyé is, fekete. Ugyan ha már összeállnak, akkor megint arany színű lenne, de nem hinném, hogy a bőrben egységes felületet képezhet.
Másik az, hogy ha tegyük fel sikerülni szép aranysárgán hagyni, akkor a bőr még mindig elmásítaná. Ugyan a 24 karátot nem dobná ki a bőr, de nem valószínű, hogy szép lenne.
A kép, amit linkeltél, testfestés. Arany színnel, vagy arannyal vonnak be egy részt a bőrön. Egy ideig megmarad, de utána lehullik, ahogy a bőr kopik.
Valószínűleg meg lehetne csinálni úgy is, hogy ne kopjon el, tehát a bőrfelszínt helyettesíteni arannyal, de így a bőr aljába valamiféle kapcsokat kéne rakni... túl fájdalmas és bonyolult, hogy szép is legyen :D
Sajnos ez van, bizonyos színeket nem lehet tetoválni. (ezüst, arany, hófehér)
Igen, nekem is kétségeim voltak, hogy mennyire valósítható meg, így az utolsóéhoz hasonló válaszokra számítottam. De egy aprócska reményem volt, így inkább feltettem a kérdést :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!