Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Létezik arany színű tetoválás?

Létezik arany színű tetoválás?

Figyelt kérdés

[link]

Mint például ez.

2014. okt. 14. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A mai világban már minden van :)
2014. okt. 14. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, bár én még nem láttam, és biztosan nem pénztárcabarát megoldás.. :)

Egyébként nekem nagyon tetszik :D

2014. okt. 14. 22:37
 3/5 anonim válasza:
Szerintem ez konkrétan henna.
2014. okt. 15. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát két dolog miatt a szó szoros értelmében nem jönne össze.

Egyik az, hogy a festék pigmentek nagyon kicsik. Minden fém finom pora, még az aranyé is, fekete. Ugyan ha már összeállnak, akkor megint arany színű lenne, de nem hinném, hogy a bőrben egységes felületet képezhet.

Másik az, hogy ha tegyük fel sikerülni szép aranysárgán hagyni, akkor a bőr még mindig elmásítaná. Ugyan a 24 karátot nem dobná ki a bőr, de nem valószínű, hogy szép lenne.

A kép, amit linkeltél, testfestés. Arany színnel, vagy arannyal vonnak be egy részt a bőrön. Egy ideig megmarad, de utána lehullik, ahogy a bőr kopik.

Valószínűleg meg lehetne csinálni úgy is, hogy ne kopjon el, tehát a bőrfelszínt helyettesíteni arannyal, de így a bőr aljába valamiféle kapcsokat kéne rakni... túl fájdalmas és bonyolult, hogy szép is legyen :D

Sajnos ez van, bizonyos színeket nem lehet tetoválni. (ezüst, arany, hófehér)

2014. okt. 16. 06:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is kétségeim voltak, hogy mennyire valósítható meg, így az utolsóéhoz hasonló válaszokra számítottam. De egy aprócska reményem volt, így inkább feltettem a kérdést :)

Köszönöm a válaszokat!

2014. okt. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!