Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ilyen tetoválás mennyiért, és...

Ilyen tetoválás mennyiért, és hol?

Figyelt kérdés

Hali

Ez a tetoválás az alkaron, kb 10cm hosszú, és 4cm széles.Szerintetek mennyibe kerülhet? [link]

Esetleg Budapesten/környéken merre érdemes csináltatni?

Nyáron voltunk a west end tattoba, de ott egy kis 5x5ös jelet akarták 25ért, így oda nem igazán mennék:D

Illetve szerintetek ebből lehet probléma esetleg munkahelynél? vagy is úgy tudom, hogy nem igazán toleránsak a tetoválással szemben-bár nem értem miért.

2014. okt. 10. 15:42
 1/2 Lingamos Mocita ***** válasza:

Helló!

Személy szerint,Rozgonyi Andrást (Jacksont) ajánlanám neked.Ő a Coronita Tetováló- és Szépségszalonban dolgozik,elég,reális áron! :)

Ne alkarra,hanem felkarra,lapockára vagy a hát egyéb részeire készíttesd a tetoválást,ha hátralevő életedben nem akarsz munkanélküli lenni!!

Azért nem tolerálják a tetoválást,mert a testfestészet először a börtönökben terjed el,s sokak szerint,ma is,csak a "rossz embereknek" van tetkójuk!! (Pedig,szerintem,a beképzelt emberek és a profi bűnözők,inkább,a jólöltözött emberek közül kerül ki,sem mint a tetováltak közül!!!) Nekem is van tetkóm (a jobb lapockámon),még sem lettem rossz ember!!

2014. okt. 11. 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:
sajnos ide haza így van ahogy az első írja, munkahelyen nem tolerálják. Magyarországnak még 100 év kell hogy felérjen a nyugati országok szintjére. Nekem is van tetoválásom, a vállamtól az alkarom közepéig terjed, és orvosi egyetemre járok. Nem egyszer jegyezték már meg a hosszú ujjú póló viselését csuklóig lehúzva, de különösebben soha nem érdekelt. A jövőmet nem ebben a koszos, elmaradott országban tervezem, Amerikában pedig nem érdekli az embereket hogy tetovált vagy sem.
2014. okt. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!