Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen tetoválást ajánlanátok?

Milyen tetoválást ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.. szeretnék tetoválást csináltatni a jobb kezemre viszonylag olcsón.

Nem tudom még eldönteni hogy csuklóra, alkarra vagy felkarra csináltassam.

milyen tetoválást ajánlanátok nekem?

17/F

2014. szept. 28. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyat csináltass, ami jelent neked valamit. Ha meg nem jut eszedbe ilyen, akkor inkább ne csináltass csak azért, hogy legyen.
2014. szept. 28. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és ha megvan hogy mit akarsz, akkor ne sajnáld rá a pénzt. Ez nem lemosható, ott marad rajtad életed végéig.
2014. szept. 28. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Így semmilyet.

Olcsó tetoválás nincs. Olyan van, amiért először keveset fizetsz, majd a dupláját a javításért.

Ha pedig azt se tudod, hogy mit, és hova szeretnél, akkor megint az jön, hogy ne varrass.

Várj pár évet, amíg kialakul. Senki nem siettet, és ha már tű alá fekszel, akkor ne egy katalógusból kiválasztott sz.r legyen rajtad, hanem egy olyan minta, ami a saját elképzelésed alapján készült, és évekig büszke leszel rá.

2014. szept. 28. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha gyakorin keresel mintát, inkább ne tetováltass..
2014. szept. 28. 23:44
 5/5 anonim válasza:

Hát ha minde áron akarsz és olcsón, akkor valami egészen kicsi tetoválásban gondolkozz. Ahogy előttem is írták, ez örökre szól, szóval megéri megfizetni. Egy kis tetoválás még viszonyleg kevéspénzért is lehet szépen kidolgozott, vagz éppenséggel olyan egyszerű, hogy nincs rajta mit elrontani (pl egy csillag, pillangó stb).

Szóval szerintem válassz vmi szimbólumot, ami tetszik, vagy egy olyan dolgot jelképez amit mindig is szerettél, vagy tudod h mindig érdekelni fog (amit jelképez).

Szerintem egy tetoválásnak kell hogy legyen valami jelentése, nem csak az hogy "me' jól néz ki", szóval megéri alapsoan átgondolni.

2014. okt. 16. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!